Lezárással érintett útszakaszok Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Akt.:
Lezárással érintett útszakaszok Borsod-Abaúj-Zemplén megyében
Lezárással érintett útszakaszok Borsod-Abaúj-Zemplén megyében - © Fotó: Ádám János
Miskolc – A közút kezelője a forgalom elől Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a biztonságos téli közlekedés érdekében két alsóbbrendű útszakaszt zárt le.

A fagyott, továbbá az ónos eső súlya alatt megdőlt fák és ágak szinte az egész útszakaszra rádőltek, ezért az alábbi alsórendű útvonalak kerültek lezárásra:

  • Lillafüredi elágazás – Mályinka között 2513. számú közút 0+000 – 23+730 km szelvényében, 2014. december 2-án 12 óra 50 perctől teljes szélességében lezárva, valamint
  • Ómassai elágazás – Mályinka között 2513. számú közút 4+600 – 23+730 km szelvényében, 2014. december 2-án 9 óra 40 perctől teljes szélességében lezárva.

A rendőrség kéri a közlekedőket, hogy útnak indulás előtt tájékozódjanak az aktuális időjárási és forgalmi viszonyokról!

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –Az utak helyzete Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Miskolc – Útinform szolgálatunk déli összesítése alapján havas eső esik Putnok, Edelény és Szikszó térségében, Miskolc környékén pedig szállingózik a hó, ónos esőt sehonnan sem jeleztek útellenőreink. A fő- és mellékutak országszerte vizesek, mindössze a Putnok környéki alacsonyabb forgalmi mellékutakon fordulhatnak elő latyakos szakaszok. tovább »

Több helyen nincs áramellátás a Bükkben

Miskolc, 2014. december 2., kedd (MTI) – Répáshután, Ómassán, Bánkúton és Bükkszentkereszten összesen 680 fogyasztási helyen időszakosan nincs áramellátás az ónos eső miatt – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kedden az MTI-vel. A romló útviszonyok miatt a 15-ös autóbusz nem megy ki Ómassára. tovább »

Kidőlt fákhoz riasztották a tűzoltókat Borsod-Abaúj-Zemplénben

Miskolc, 2014. december 2., kedd (MTI)- Borsod-Abaúj-Zemplénben kidőlt fák és leszakadó faágak okoztak fennakadást az utakon, emiatt tucatszor riasztották a tűzoltókat – közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője kedden az MTI-vel. tovább »

A 15-ös autóbusz Ómassa helyett csak a Palotaszállóig közlekedik

Miskolc – A katasztrófavédelem tájékoztatása alapján az útviszony tovább romlott Ómassa felé, így a 15-ös járat már csak a Palotaszállóig közlekedik. tovább »