Lezajlott a Platán Szépe Gyermek Szépségverseny

Akt.:
Lezajlott a Platán Szépe Gyermek Szépségverseny
Lezajlott a Platán Szépe Gyermek Szépségverseny
Miskolc – Május 30-án megrendezésre került a miskolci Platán Szépségszalonban a PLATÁN SZÉPE nevű Gyermek Szépségverseny 2015, melyre sokan jelentkeztek Facebook oldalukon, valamint személyesen.

Nyereményekben Támogatóink is voltak, és az általunk felajánlott és vásárolt játékok.

A szalont egy 20 éves lány üzemelteti, aki a Miskolci Egyetem 2. éves EÜ hallgatója – később Sonográfus-ként szeretne elhelyezkedni. Ő egyben vállalkozó is fiatalkora ellenére, 4 hónapja elvégzett egy Okleveles 3D-s műszempilla építő tanfolyamot Budapesten – mert úgy gondolja manapság itt Borsod megyében több lábon érdemes állni – amivel szabadidejében szeret foglalkozni.

platan

Kollégái: M. Hajnalka és Sz. Gergő fodrászok, és K. Klára , Sz. Renáta kozmetikusok, a körmös anyuka felelt a kislányok szép körmei és a csillámtetoválásokért.
Ők a nevezési díjban foglaltak szerint készítették a nevező gyermekeknek a frizurát, sminket, köröm szépítést és csillámtetoválásokat.
Nehéz volt az indulás, “…de akire mindig számíthattam anyagiakban és építő jellegű tanácsokban, az a nevelő apukám B. Zoltán aki Németországból nyújt segítő jobb kezet. Köszönettel tartozom a sok segítségért keresztapámnak és anyukámnak.” – mondja a tulajdonos.

platan1

Helyezések:

1. Helyezett: Nagy Estella, 1. Udvarhölgy: Csikja Melissza, 2. Udvarhölgy: Hudák Dalma
Közönség szavazat nyertese: Fazekas Zoé
Miss Sport: Kazai Gréta
Miss Angel: Grebely Bianka Kiara
Miss Birthday: Szabó Amanda (+ haj)
Legszebb Hajai voltak: Lakatos MIrella,Lakatos Rebeka és Dorina
​https://www.facebook.com/platanszepsegszalon