Életre halálra!

Életre halálra!
Közeleg a szezon utolsó versenye, mindenki számolgat. A Kovács Zoltán – Verba Gábor páros is ezt teszi. Lássuk, mit is mutatnak a számok a záró felvonás előtt!

Ami biztos

Balázs Öcsi megnyerte az összetett versenyt az A6-ban, de a további helyezések még kiadók. A kategória második helyének megszerzéséhez a Kovács Zoltán – Verba Gábor – Lada 21074 triónak nem kevesebbet kell teljesíteni, mint megnyerni a Zemplén Rallye-t, pontosabban minél jobb helyen végezni, de minimum 3 ponttal többet szerezni, mint a jelenleg fő riválisnak számító Gyűszűék.

Jelenleg 3 pont választ el minket a pontversenyben a 2. helytől, de mivel mi idén tudtunk versenyt nyerni, már a pontegyenlőség is elég az év végi ezüsthöz.

“Ha” és “volna”…

Persze a csapat is elgondolkodik néha, hogy milyen jó is lett volna, ha Kassán nem esünk ki a harmadik pozícióból, vagy ha a motorral nem lett volna ennyi gond, de ezek sajnos már megváltoztathatatlan tények. Ellenben az előttünk álló versenyen minden csak rajtunk (…és persze a
technikán…) múlik, s az biztos, hogy sem magunkat, sem a kocsit, sem a szerelőket, sem senki mást nem fogunk kímélni, s lehet a fékpedál helyett is beteszünk még egy gázt!

A motor, mint örök kérdés

A Mecsek után is szétszedtük a motort, s főtengely csere, meg egyéb “apróságok” után nem sokára ki is fogjuk próbálni. Hátha az utolsó versenyre elkészül egy igazán ütőképes motor nekünk is.

Az égieken is sok múlik

Persze nem mindegy az sem, milyen időjárási körülmények között zajlik majd a verseny. Bízunk benne, hogy lesz majd eső, mert az nekünk jól fekszik. Szeretjük a csúszós pályákat, de méginkább a csúszós zempléni pályákat.

Ígérjük, mindent megteszünk a győzelemért!

(Lejegyezte: Mayer G.)