Létezik még egyáltalán tizennégy éves szűz?!

Létezik még egyáltalán tizennégy éves szűz?!
Miskolc – Amikor a kamaszok szexuális szokásairól érdeklődtünk, szélsőséges elveket valló tinédzserekbe botlottunk. Ezúttal videóval dokumentáltuk, hogy mit szeretnek az ágyban, és mi az, amire már ők is nemet mondanak.   

Megtudhatjuk, hogy valóban “túl vannak-e mindenen”, mire betöltik a tizennégyet. Sokkoló válaszokat kaptunk. A Hősök terén tizenöt és tizenhét év közötti középiskolásokkal beszélgettünk, akiknek természetes, hogy a bulik alkalmával újabb és újabb partnerekkel csókolóznak, és sokuk számára nem érhet véget szex nélkül az este. Az, hogy két barátnő, ha iszik egy kicsit, csókot vált egymással, teljesen természetes dolog. De mindinkább jellemzővé válik ugyanez fiúk között is, bár –szerintük – ez kevésbé esztétikus.

Az egyik srác tizenhat éves korára elmondása szerint minimum húsz skalppal büszkélkedhet már. Becsületére legyen mondva, mióta őt is átverték, igyekszik nem megbántani a lányokat, bár nem akar többet egyéjszakás kalandnál. Kedvelt helyszíneik az együttlétre a buszmegálló, strand, és emlékezetes percek fűzik egyiküket egy játszótérhez is.

Minden fiú, aki megszólalt a témában, szeretné egyszer két lánnyal csinálni – de egyet sem találtunk, akinek ez már sikerült.

És hogy létezik-e még egyáltalán tizennégy éves szűz? Megnyugtathatunk mindenkit: igen. Egy tizenöt és egy tizenhat éves, színesre festett hajú iskolás lány várja az igazit. Bár lett volna rá alkalmuk, nem engedtek a csábításnak. Ők azt vallják:érettség kell és érzelem.

  • Nézze meg a videókat:   
  • Kapcsolódó cikkek:

  • Elképesztő erotikus kalandok Miskolcon
  • Hétvégi szex a haverok örömére
  • Szex a hátsó ülésen