Létezik a szikra?

Létezik a szikra?
“Egyáltalán nem hittem az internetes társkeresésben, tényleg így volt, de aztán…”

Kedves RandizzOn és Társkeresők!
 
Tudom, hogy nem szimpatikus dolog rögtön azzal kezdeni, hogy egyáltalán nem hittem az internetes társkeresésben, de bevallom őszintén, ez tényleg így volt. Valahogy nem hittem el, hogy egymásnak teljesen idegen és ismeretlen emberek egymásra tudnak találni egy ilyen oldalon. Persze ennek ellenére azért regisztráltam magam a www.randizzon.hu -n, mert úgy voltam vele, hogy veszteni valóm az nincs.
Képzelhetitek, mennyire meglepődtem és egyben jól is esett, amikor pozitív visszajelzések jöttek, méghozzá elég hamar! Sokan voltak szimpatikusak azok közül, akik megkerestek, párral találkoztam is, de valahogy arra a bizonyos szikrára vártam…
Most már tudom, megérte és mindenkinek azt tanácsolom, hogy türelem, érdemes kivárni! Igen, létezik a szikra és az ember pontosan tudni fogja, kinél működik! Csak nem kell siettetni és erőltetni a dolgokat, elérkezik az, aki mellénk való!
Tamásra négy hónapot vártam, de nem tudnám elképzelni az életem nélküle! Az is furcsa, hogy ezelőtt korábban nem találkoztunk, de most már tudom, hogy ehhez ide kellett jönnöm,és fellépnem.
 
Fél éve vagyunk együtt és nem szeretnék semmit elkiabálni, de remélem még sokáig, nagyon sokáig együtt leszünk… A hitemet kaptam vissza vele…
 
Sok sikert kívánunk mindenkinek!
 
Tami és Tomi 
 
 
Taminak és Tominak már sikerült, találja meg párját Ön is a RandizzOn társkereső portálunkon, Észak-kelet Magyarország legnagyobb társkereső portálján! Ne feledje, www.randizzon.hu ,ahol a komoly kapcsolatok születnek!