Letartóztatásban egy miskolci díler

Illusztráció
Illusztráció
Miskolc – A rendőrök elfogták azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint kábítószert szerezett meg és adott tovább vásárlóinak Miskolcon.

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság L. Zsolt 40 éves miskolci lakossal szemben. A gyanúsított 2018. november 27-ét megelőzően, azaz elfogásáig kábítószert – marihuánát – szerzett meg, majd továbbértékesítette azt vevőinek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az őrizetbe vett gyanúsítottal szemben előterjesztést tett letartóztatására, amit ügyészi indítványra a bíróság elrendelt.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –


Illusztráció
Kazincbarcika - A Kazincbarcikai Járásbíróság ítéletet hozott annak az öt vádlottnak az ügyében, akik az alsónadrágjukban csempészett új pszichoaktív anyagokkal kereskedtek Kazincbarcikán és környékén. Az ítélet szerint a vádlottak 2017 elején postafiókot nyitottak Lengyelországban, amely postafi...

Biofüvet árult
Sajószentpéter - A rendőrök elfogták azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint új pszichoaktív anyagot szerezett meg és adott tovább vásárlóinak Sajószentpéteren. Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Ren...