Letartóztatásban a sajószentpéteri díler

Akt.:
Biofüvet árult
Biofüvet árult - © Fotók: police.hu
Sajószentpéter – A rendőrök elfogták azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint új pszichoaktív anyagot szerezett meg és adott tovább vásárlóinak Sajószentpéteren.

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság K. Gábor 24 éves helyi lakossal szemben. A gyanúsított 2018 októberét megelőzően, azaz elfogásáig úgynevezett „biofüvet”, vagyis új pszichoaktív anyagot szerzett meg, majd továbbértékesítette azt vevőinek.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság az őrizetbe vett gyanúsítottal szemben előterjesztést tett letartóztatására, amit ügyészi indítványra a bíróság elrendelt.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –


A rendőrök házkutatást végeztek a férfi lakásán
Miskolc - Drogterjesztőkre és -fogyasztókra csaptak le a miskolci rendőrök. A Miskolci Rendőrkapitányság Felderítő Alosztály nyomozói új pszichoaktív anyaggal visszaélés és kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást I. Krisztián 38 éves miskolci lak...

Új pszichoaktív anyagra szakosodott a díler (illusztráció)
Miskolc - A férfi a tiltott szereket Miskolc külvárosában, az utcán árulta. A Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség indítványa alapján a bíróság elrendelte annak a 26 éves férfinak a letartóztatását, aki új pszichoaktív anyagokkal kereskedett Miskolcon. Maga is fogyasztotta A megalapozott gyanú ...