Leszakadt egy magasfeszültségű vezeték, teljes útlezárás a 3-as számú főúton Arnótnál

Akt.:
Leszakadt egy magasfeszültségű vezeték, teljes útlezárás a 3-as számú főúton Arntónál
Leszakadt egy magasfeszültségű vezeték, teljes útlezárás a 3-as számú főúton Arntónál
Arnót, Miskolc – Egy ismeretlen okból leszakadt magasfeszültségű vezeték helyreállítása miatt kell torlódással számolniuk az Arnót külterületén közlekedőknek.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 3-as számú főúton, Arnót külterületén 2016. július 6-án 17 óra körül ismeretlen okból leszakadt egy a főúton átívelő magasfeszültségű vezeték. Személyi sérülés és baleset nem történt, az áramszolgáltató munkatársai megkezdték a hiba elhárítását.

A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai a veszélyhelyzet elhárításának időtartamára a 3-as számú főút érintett szakaszát 17 óra 12 perctől teljes szélességében lezárták. A forgalom rendőri irányítás mellett terelőúton halad.

Kérjük az arra közlekedők türelmét!

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –


Megszűnt a teljes útlezárás a 3-as számú főúton

Arnót, Miskolc – Újra zavartalanul halad a forgalom Arnót külterületén.

Leszakadt áramvezeték miatt lezárták a 3-as út egy szakaszát, Arnót térségében – A környéken sok helyen nincs sem víz, sem áram

A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság arról tájékoztatott, hogy a környéken az áram- és a vízszolgáltatás is szünetel. A magasfeszültségű felsővezeték az Arnóthoz közeli Felsőzsolcán, a Szikszai úton szakadt le, emiatt meggyulladt az aljnövényzet. A miskolci tűzoltók a lángokat megfékezték, az áramszolgáltató szakemberei a leszakadt vezetéket áramtalanították.

A térség mintegy száz fogyasztói helyén és a gesztelyi csúcsvízmű területén szünetel az áramszolgáltatás, ami a környék tíz településének vízellátását érinti.

– MTI –

hirdetés


hirdet�s