Leszakadt egy kötélháló a csillebérci kalandparkban, gyerekek sérültek meg

Akt.:
Rendőrök és mentők 2016. május 22-én a Csillebérci Szabadidő Központnál, ahol a Challangeland kalandparkban leszakadt a fák közé kifeszített egyik kötélháló. A balesetben több mint 10 gyerek sérült meg könnyebben, többségüket kórházba vitték.
Rendőrök és mentők 2016. május 22-én a Csillebérci Szabadidő Központnál, ahol a Challangeland kalandparkban leszakadt a fák közé kifeszített egyik kötélháló. A balesetben több mint 10 gyerek sérült meg könnyebben, többségüket kórházba vitték. - © MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Budapest – Leszakadt a fák közé kifeszített egyik kötélháló a Csillebérci Szabadidő Központ területén lévő Challangeland kalandparkban vasárnap délután, több gyerek megsérült – értesült az MTI tudósítója.

A helyszínen lévő mentősöktől származó információk szerint a balesetben több mint 10 gyerek sérült meg könnyebben, többségüket kórházba szállították.

Az Országos Mentőszolgálat, illetve a kalandpark egyelőre nem adott bővebb tájékoztatást a balesetről.

A kalandpályát a Challenge Forever Kft. magyar cég üzemelteti, amelyet Magyarországon és Kelet-Európa más országaiban erdei akrobatikus élményparkok építésével és üzemeltetésével foglalkozik.


A baleset helyszínén | MTI Fotó: Mihádák Zoltán

– MTI –
hirdetés


hirdet�s