Lerántják a leplet! – Rendőrnap Miskolcon

Lerántják a leplet! – Rendőrnap Miskolcon
Miskolc – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság és a Miskolci Rendészeti Szakgimnázium 2017. április 21-én tartja a Rendőrség Napja alkalmából szervezett ünnepségét.

A látogatók különböző imitált rendőri intézkedéseknek, látványos bemutatóknak, veszélyes szituációkat prezentáló helyzeteknek lehetnek szem és fültanúi, melyen felül saját kezükkel is kipróbálhatják milyen a bűnügyi technikusok munkája. További ízelítő a rendőrnapi programból: kutyás, motoros és fegyverzettechnikai bemutató, baleset- és bűnmegelőzési ismertető, technikai kiállítás.

Az érdeklődők a különböző rendőr- szakmai ismereteken és ajánlásokon túl első kézből megtudhatják azt is, hogyan válhatnak az ország legnagyobb rendészeti szervének tagjává. A toborzó tevékenységet kiegészíti az úgynevezett „BIKESAFE” program is, aminek keretében a kerékpárral érkezők ingyenesen regisztrálhatják kétkerekűiket a rendőrség központi adatbázisában.

A rendőrség munkáját megismerni kívánókat és a rendőri hivatás iránt érdeklődőket egyaránt várják a Rendőrség Napja alkalmából.

  • Időpont: 2017. április 21-én 9 óra és 13 óra között
  • Helyszín: Miskolci Rendészeti Szakgimnázium (Miskolc, Szentpéteri kapu 78.)

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –