Leó ezúttal Anett körül legyeskedik

Anett és Leó
Anett és Leó
Leó, úgy tűnik, nem tud elszakadni a Való Világ vonzásából: a Hot! bulvármagazin fotósai a gyermeki orcájú Anett társaságában kapták lencsevégre. A vonzalmat nem titkolják.

A lebukás helyszíne a Boldogság nyomában című film vetítése. A barna sörényű Leó és szőke partnere szemlátomást kezdenek összemelegedni. Leó, lelke legmélyén egész biztosan a szőkékhez vonzódik leginkább, hisz a már-már szappanoperába illően viharos szerelmének tárgya is egy szőke démon volt – Ágica. Aki amúgy teljesen véletlenül szintén villalakóként kezdte karrier diadalútját, ami egészen a Viva zenei csatorna esti “Miért nem telefonálsz már?” műsorának házigazdai posztjáig vezetett.


Nos, hiába tűnt örökéletűnek Leó szerelme és kitartása a szakítás után is, minden jel szerint Leó nem hajlandó tovább szenvedni, és másfele kacsingat. Anett és Leó nem tagadja a kölcsönös vonzalmat: – Mi is a boldogságot keressük – nevetgélt Anett rejtelmesen. – Mind a ketten egyedül vagyunk, ezért találkozgatunk néha. Igazából nekem mindig is tetszettek a fekete hajú fiúk…

A barna Don Juan is hasonlóan sokat sejtető szavakkal nyilatkozott: – Jól érezzük magunkat együtt, bármit hozhat a jövő!

Forrás: Blikk