Lenyűgöző légifelvételeken A Hobbit forgatási helyszíne

Akt.:
Lenyűgöző légifelvételeken A Hobbit forgatási helyszíne
A gigászi költségvetésű A hobbit: Váratlan utazás című film fordítási helyszínét a festői Középföldét örökítették meg a napokban készült légifelvételeken.

 

 

Mióta kiderült, hogy a Gyűrűk Ura előzményeit leíró J.R.R. Tolkien regényt is megfilmesítik, valamint tavaly kijött az első előzetes, milliók várják izgatottan A hobbit: Váratlan utazás (The Hobbit: An Unexcepted Journey) moziverzióját. A film (amit két részletben idén decemberben és 2013-ban mutatnak be) Zsákos Bilbó kalandját követi nyomon, amelyben szürke Gandalf, a vándor varázsló és tizenhárom nemes törp társaságában részt vesz az utolsó élő sárkány, a Magányos Hegy törptermeit és kincseit bitorló gonosz Smaug sárkány legyőzésében. Küldetésük során orkok, gyilkos vargok, óriás pókok, tündék keresztezik útjukat és Bilbó találkozik azzal a lénnyel, aki megváltoztatja életét: Gollam-mel.

Így néz ki a levegőből Középfalva

Miután a nemzetközi premier (december 14.) még annyira nagyon messze van, íme néhány csodás légifelvétel az Új-Zélandon, a Matamata közelében található felújított hobbitfalváról. (A képsor legutolsó felvétele egy jópofa fotó, a rendező Peter Jackson sétál be Zsákos Bilbó otthonába,  Zsáklakba)

 A képeket itt nézheti meg >>>

 

Címkék: