Lengyel barátainkat várja a fináléba – Az én Eb-m: Fazekas József

Fazekas József
Fazekas József
Miskolc – A Sajó-Hús Kft. labdarúgást kedvelő tulajdonosa dicsérte a mieinket.

Fazekas József „minden­evőként” nézi a kontinensbajnokság összecsapásait, és amikor a véleményét kértük, a magyarok értékelésével kezdte:

Egyénileg Nagy Ádámot mindenképpen ki kell emelnem. Fazekas József

– Előrelépést látok, válogatottunk várakozáson felül teljesített, de ez még mindig nem az igazi. Az eredmények jók, és ha a szövetségi kapitány, a fiúk, továbbá az MLSZ a már megkezdett úton halad tovább, hamarosan nem szenvedünk majd olyan vereségeket, mint a belgák ellen.

A srácok csapatként funkcionáltak, egyénileg azonban Nagy Ádámot mindenképpen ki kell emelnem, mert ez a „kisgyerek” nagyon tehetséges futballista.

Gratulál Izlandnak

A megye- és országszerte ismert és közkedvelt húsipari vállalkozó ezután górcső alá vette a mezőnyt:

– Ha valaki pár napja azt mondja nekem, hogy Izland megveri és elbúcsúztatja Angliát, kinevetem. Ezért óva intem soron következő ellenfelüket, a franciákat attól, hogy lebecsüljék őket, mert ha ezt teszik, könnyen ráfázhatnak. Itt van előttem a lapjukban megjelent táblázat, nézegetem a párosításokat, közben osztok és szorzok. Figyelembe veszem a múltat, a jelent, a pillanatnyi formát, és persze a szívemre is hallgatok. Ennek jegyében az egyik ágon Németországot, a másikon pedig északi barátainkat, a lengyeleket várom a fináléba.

ÉM-KT
hirdetés


hirdet�s