Lemondott tisztségéről a városházi verekedő

Akt.:
Miskolc – Jakab Péter, a Jobbik miskolci frakcióvezetője közleményt adott ki, amelyben leírja, hogy olyan információk jutottak el hozzá, hogy szeptember 13-án hajnalban a rendőrség előállította a miskolci városvezetés egy prominens tagját bűncselekmény – garázdaság és becsületsértés – elkövetésének gyanújával.

Információi szerint a Városház téren „a hírek szerint verekedésbe keveredett, majd a kiérkező rendőröket, mentősöket és egy orvost is szidalmazott”.

Érdeklődésünkre a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője közölte, hogy „a Miskolc belvárosában történt garázdaság vonatkozásában a Miskolci Rendőrkapitányság jelenleg is büntetőeljárást folytat.

A Blikk azt írja: „a megyei rendőr-főkapitányság megerősítette, hogy garázdaság gyanújával büntetőeljárás indult, s bár nem nevezték meg az illetőt, nem cáfolták értesülésünket, hogy Kovács Zsoltról van szó, aki Kriza Ákos fideszes polgármester egyik bizalmasa, a hivatal kabinetfőnök-helyettese”.

A városháza Sajtó- és Kommunikációs Osztálya pedig a következőket közölte: „Munkatársunk a vizsgálatra való tekintettel beosztásáról lemondott és kezdeményezte köztisztviselői jogviszonyának megszüntetését”.

ÉM-SZB


Lemondott beosztásáról Miskolc Polgármesteri Hivatalának bűncselekménnyel gyanúsított munkatársa

Miskolc – Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának egyik munkatársa ellen a Miskolci Rendőrkapitányság bűncselekmény elkövetésének gyanújával vizsgálatot folytat. tovább »

Jobbik: Bűncselekménnyel gyanúsítják a miskolci városvezetés tagját

Miskolc – A Jobbikhoz olyan információk jutottak el, hogy szeptember 13-án hajnalban a rendőrség előállította a miskolci városvezetés egy prominens tagját bűncselekmény – garázdaság és becsületsértés – elkövetésének gyanújával. tovább »
hirdetés


hirdet�s