"Lemezfitogtató koncert" az A38 Hajón

Régi számait és legújabb szerzeményeit is bemutatja szombaton este az A38 Hajón a Kiscsillag zenekar. Az október végén új lemezzel előrukkoló együttes koncertjén először hangoznak el a készülő album dalai – tájékoztatta a Független Hírügynökséget Vető Viktória, a zenekar sajtófőnöke.

A Kiscsillag zenekart 2004 végén alapította Lovasi András. A Kispál és a Borz frontembere összeállt a Kispál egykori dobosával, Brautigam Gáborral, a zenekar egykori basszusgitárosával, Ózdi Rezsővel, valamint a Kispál és a Borz kültagjával, Leskovics Gáborral.

A negyven körüliek “garázsrock-zenekarát”, ahogyan az alapítók indulásukkor nevezték magukat, viszonylag gyorsan megszerette a közönség. A “hobbizenekar” tagjai a fellépésekre újabb és újabb számokat írtak, és végül elkészült az első lemezük anyaga. A Kiscsillag debütáló albumát az elmúlt évek legjobb Lovasi-lemezének tartják.

Az A38 Hajón nem csak Greatest Hits vol.1. album ismert dalait, hanem új számokat is hallhat a közönség. A koncerten először hangoznak el az október végén megjelenő új lemez dalai, majdnem teljes egészében, tehát ez egy “lemezfitogtató koncert” – ahogyan a zenekar frontembere, Lovasi András összegezte a fellépés lényegét.

A Kiscsillag Zenekar koncertje este tízkor kezdődik az A38 Hajón.