Lelőtte a saját kislányát Miskolcon

Egy forgótáras pisztollyal véletlenül leadott egy lövést az apa
Egy forgótáras pisztollyal véletlenül leadott egy lövést az apa - © Fotó: police.hu
Miskolc – Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki egy lőfegyverrel véletlenül meglőtte kislányát Miskolcon.

Gondatlanságból elkövetett emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egy 50 éves miskolci férfival szemben.

fegyver3

A gyanúsított 2017. június 12-én 18 óra 30 perc körül miskolci otthonában egy forgótáras pisztollyal véletlenül leadott egy lövést, ami eltalálta kilenc éves kislányát. Az eset során a gyermek olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kórházba szállítás közben belehalt a sérüléseibe.

fegyver2

Az ügyben indított nyomozást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

ÉM


Kilenc éves lányát lőtte le véletlenül egy miskolci apa - illusztráció
Miskolc - A rendőrök előállították azt a miskolci férfit, aki egy pisztollyal véletlenül meglőtte saját gyermekét. A kislány a kórházban elhunyt. A 112 központi segélyhívó számon tett bejelentést egy miskolci nő június 12-én a kora esti órákban, hogy a lakásukon 9 éves lányukat az élettársa egy p...