Lelki edzés a kihívások ellen

Akt.:
Gallai Judit
Gallai Judit
Sárospatak – Gallai Judit nyílt napon mutatja be, mi is a life coaching és a kronobiológia.

„Elsődleges feladatom, hogy azonosítsam az okokat, feltárjam, mit tart vissza attól, hogy sikeres légy a munkahelyeden és a magánéletedben – ezért az edződ leszek, és segítek, hogy legyőzd a kihívásokat!” – vallja Gallai Judit, aki business and life coach. De mit jelent ez pontosan és hogyan is nyújthat segítséget egy coach? Ezt most bárki megtapasztalhatja, ha május 20-án ellátogat a sárospataki Eszterházy Károly Főiskola Comenius Könyvtárába, ahol Gallai Judit délután fél 4 és 5 óra között nyílt napra várja az érdeklődőket.

Mindenkit vár, aki úgy érzi, elakadt az élete, nem tud, de szeretne mihamarabb továbblépni. Ha önbizalommal vannak gondjai, vagy éppen a társas kapcsolatait szeretné stabilizálni, de ha egyszerűen csak magányosnak érzi magát, akkor is érdemes ellátogatnia a coach nyílt napjára. De olyan apróságnak tűnő gonddal is felkereshetik, ha nem tudnak megfelelően gazdálkodni az idejükkel, vagy éppen nehezebben kezelik a stresszhelyzeteket. Gallai Judit persze azokat is várja, akik egyszerűen csak kíváncsiak ennek a szakmának a rejtelmeire és betekintést szeretnének nyerni a kronobiológia rejtelmeibe is. Gallai Judit munkájáról a www.experiencethepresent.com honlapon olvashatnak bővebben.

A nyílt napra jelentkezni lehet: etpmiskolc@gmail.com címen május 15-ig. A jelentkezésben adják meg nevüket, elérhetőségüket.