Leisztinger Tamás elárulta: mikor lesz NB I-es sakkcsapata a DVTK-nak

Leisztinger Tamás és Csöbör Katalin a DVTK-Jegesmedvék csütörtöki sajtótájékoztatóján
Leisztinger Tamás és Csöbör Katalin a DVTK-Jegesmedvék csütörtöki sajtótájékoztatóján - © Fotó: Kozma István
Miskolc – A milliárdos nagybefektető-kereskedő (az ország egyik leggazdagabb embere) csütörtökön Miskolcon járt, részt vett a DVTK Jegesmedvék jégkorongházasság városházi ünnepélyes bejelentésén és megállapodás-aláírási ceremóniáján.

Akár kvízkérdések is lehetnének: Mi köze van Leisztinger Tamásnak a sakkhoz? Betöltötte-e valaha is a Magyar Sakk Szövetség elnöki tisztét? Főtámogatója volt-e valaha országos sakkbajnokságnak? Otthon adott-e valamikor az érdekeltségébe tartozó Lillafüredi Palotaszálló magyar országos felnőtt sakkbajnokságnak? Hányadik helyet szerezték meg és milyen néven szerepeltek az 1948/49-es országos sakkcsapat bajnokságon a diósgyőriek? Melyik osztályban szerepel napjainkban a DVTK-Első Miskolci Sakkiskola csapata? Mikor juthatnak az élvonalba a piros-fehérek? Mi kell(ene) ehhez a sikerhez? Hol játssza bajnoki mérkőzéseit az együttes? Hányszor látta a csapat hazai mérkőzéseit Leisztinger Tamás a DVTK háttértulajdonosa?

Aki ezekre a kérdésekre választ akar kapni, vegye a kezébe az Észak-Magyarország július 25-i számát és keresse meg a cikket a sportoldalakon!


hirdetés


hirdet�s