Friss hírek

2009.05.05. 18:23

Feltörték a MIÉP elnökének autóját - kopogtatócédulákat vittek el

<p>Műszaki cikkeket és néhány ezer darab kopogtatócédulát vihetett el az a tolvaj, aki hétfőn este feltörte a MIÉP elnökének és kampányfőnökének autóját Budapesten.</p>

A párt közleménye szerint az autót a Testnevelési Egyetemen nagytermében tartott kampányrendezvény alatt törték fel. A járműből iratok, műszaki cikkek és egy lezárt táska tűnt el, utóbbiban néhány ezer, még számolásra váró kopogtatócédula volt. A bűncselekményt a párt kampányfőnöke bejelentette a rendőrségen, nyomozás indult az ügyben. A MIÉP közleménye szerint a történtek ellenére folytatják a kampányt.

Sass Oszkár, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese a párt közleményét nem kommentálta, a Független Hírügynökségnek azt mondta, hogy a rendőrök este 6 és 8 óra között valóban voltak egy XII. kerületi helyszínen, ahol feltörtek egy személyautót. Az ügyben lopás miatt indítottak eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!