Nagyvilág

2012.12.17. 08:08

Robbanás és tűz egy sokemeletes panelházban Ukrajnában - halottak

Kijev, 2012. december 16., vasárnap (MTI) - Legalább hárman meghaltak és négyen megsérültek, amikor robbanás következtében tűz ütött ki egy 16 emeletes panelházban a kelet-ukrajnai Harkivban - közölte vasárnap Szvitlana Horbunova-Ruban, a város alpolgármestere.

Kijev, 2012. december 16., vasárnap (MTI) - Legalább hárman meghaltak és négyen megsérültek, amikor robbanás következtében tűz ütött ki egy 16 emeletes panelházban a kelet-ukrajnai Harkivban - közölte vasárnap Szvitlana Horbunova-Ruban, a város alpolgármestere.A helyszínen tartózkodó Ihor Lupangyin, a helyi katasztrófavédelmi hatóság vezetőjének közvetlen munkatársa viszont négy halálos áldozatról számolt be, szavai szerint három felnőtt és egy egyéves kisgyermek vesztette életét.

A nagy erejű robbanás - amelyről egyelőre nem tudják, hogy mi okozta - a tízedik emelet egyik lakásában történt, és következtében az alatta és a felette lévő emeleteken is tűz ütött ki.

Szemtanúk két embert láttak kizuhanni az épületből, azt nem tudni, hogy a detonáció vetette ki őket, vagy a tűz miatt maguk ugrottak ki. A ház mintegy száz lakója az utcára menekült. A tűzoltóknak estére sikerült eloltaniuk a lángokat.

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!