Helyi közélet

2013.10.17. 13:15

Halálos baleset a 37-es számú főúton

Szerencs - Tragédiával végződött az a közlekedési baleset, ami a 37-es számú főúton történt csütörtökön kora délután.

Szerencs - Tragédiával végződött az a közlekedési baleset, ami a 37-es számú főúton történt csütörtökön kora délután.A helyszínen szerzett elsődleges információink szerint egy autós sor elején haladt egy Mitsubishi terepjáró a Szerencs utáni szakaszon, amikor egy Miskolc felől érkező Iveco kisteherautó bekanyarodott a Mitsubishi elé egy magánbenzinkút irányába balra.

Hogy elkerülje a terepjáró vezetője az ütközést balra kormányozta az autóját a sofőr és ekkor következett be az ütközés egy Audival, ami az Iveco után közlekedett Szerencs felé.

Mindkét autóban csak a sofőr utazott, őket a Szerencsi Tűzoltóság munkatársai szabadították ki feszítővágók segítségével.

Az Audi vezetője a helyszínen életét vesztette, a Mitsubishi vezetőjét mentőhelikopter szállította Miskolcra a kórházba, súlyos életveszélyes sérülésekkel.

Az érintett útszakaszt a rendőrség teljesen lezárta a baleseti helyszínelés és a műszaki mentés idejére.

A két autó totálkárosra tört. A baleset körülményeit a rendőrség műszaki igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja.

- BOON -


A rendőrség közleménye:

Eddig tisztázatlan okból és körülmények között ütközött össze két személygépkocsi 2013. október 17-én 12 óra 30 perckor a 37-es számú főút Szerencsre bevezető szakaszán.A baleset következtében az egyik jármű vezetője, egy 43 éves tarcali férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A másik jármű vezetőjét a mentők kórházba vitték. További részletek >>>


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában