Ózd hírei

2012.08.23. 11:31

ÓKC: Ennek már volt „pofája”

Ózd - Háromszor huszonöt perces edzőmérkőzést játszott egymással az Ózdi KC és a Nyíregyháza NB I/B-s férfi kézilabda csapata.

Ózd - Háromszor huszonöt perces edzőmérkőzést játszott egymással az Ózdi KC és a Nyíregyháza NB I/B-s férfi kézilabda csapata.Egy hónappal az őszi idény rajtja előtt a változatlan kerettel felálló ózdiak 41-38-ra legyőzték a sok új játékossal rendelkező, de még csak formálódó szabolcsiakat. A találkozó után Váczi Sándor, az Ózdi KC edzője elmondta: igyekezett minden játékosának lehetőséget adni, és elsősorban támadásban már látott „pofás” dolgokat. Az ÓKC szakvezetője szerint komoly fegyvertény, hogy a nyáron beerősített szabolcsiakat mindhárom játékrészben le tudták győzni.

ÉM-ME

 Jegyzőkönyv

Ózdi KC – Nyíregyháza     41-38 (15-14, 27-25)

Ózd, 100 néző. V.: Csörgő, Vitális.

Ózdi KC: Boczák – Kocsis (4), Scitovszky T. (3), Papp (2), Panyi (3), Nyeste (6), Barta D. (5). Csere: Losonczi (k), Nyitrai (k), Ponyi (8), Lázár (6), Jakab (2), Harkó (1), Koscsó (1), Scitovszky R. (-). Edző: Váczi Sándor.

Nyíregyháza: Tamási – Szőllősi Á. (2), Bécsi J. (4), Bursac (5), Braun (5), Szűcs B. (4), Vasas (1). Csere: Gadnai (k), Koller (2), Varga L. (3), Doros M. (7), Tarnavölgyi (3), Erdős (2). Edző: Barta Dénes. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!