„Lehet, hogy nem is kétcsapatos ez a bajnokság?”

Akt.:
„Lehet, hogy nem is kétcsapatos ez a bajnokság?”
„Lehet, hogy nem is kétcsapatos ez a bajnokság?”
Miskolc – A labdarúgó megyei II. osztály Keleti csoportjának 21. fordulójában két találkozót rendeztek szombaton.


Önnek melyik a kedvenc csapata a megyei II. osztály Keleti csoportjában?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Abaújszántó – Hidasnémeti 4-1 (3-1)

Abaújszántó, 250 néző. V.: Kiss L.

Abaújszántó: Szerencsi – Hankó A., Konkoly K., Szőcs, Molnár, Pocsai (Kukta), Kópé, Burai (Hajdu), Mika (Mató), Galyas (Sánta), Barna (Konkoly T.). Edző: Sánta Zsolt.

Hidasnémeti: Rohály – Horváth, Eperjesi, Hankó R., Fülöp (Marcin), Balint, Konkol, Borbély (Makranczi), Turóczi, Hankó N. (Sztankovics), Pálencsár. Edző: Susnyak Ladislav.

G.: Galyas, Konkoly K., Burai, Mika, ill. Pálencsár. Kiállítva: Szőcs (62.). Jók: az egész csapat, ill. senki. Ifi: 3-0.

Sánta Zsolt: – Ma egy nagyszerű Abaújszántót láttam a pályán, akik egymásért küzdve lelkesen és a taktikai utasításokat betartva futballoztak. Köszönöm a szépszámú szurkolók segítségét, ilyen játékkal visszacsalhatjuk a csapat mögé a drukkereket. Lehet, hogy nem is kétcsapatos ez a bajnokság? Gratulálok az ifik győzelméhez.

Váradi Lajos, technikai vezető: – Megérdemelt hazai siker született, a győzelmet jobban akaró csapaté lett a három pont. Gratulálok az Abaújszántónak. A játékvezetésről nem kívánok nyilatkozni.


Kenézlő – Mezőzombor 2-3 (2-2)

Kenézlő, 75 néző. V.: Szutorcsik.

Kenézlő: Pápai – Kajati, Horváth, Barkó, Bandor (Farkas), Sáfrány, Máté, Poroszka, Varga, Kardosi, Czibóka. Csapatvezető: Bandor Endre.

Mezőzombor: Spisák – Taksás, Tóth K., Takács, Kiss, Tóth E. (Lakatos), Pangyelka A., Pajger B. (Halász), Klemm, Pangyelka D., Lukács (Pajger D.). Edző: Pangyelka András.

G.: Poroszka, Czibóka, ill. Lukács, Pangyelka D., Kiss. Kiállítva: Sáfrány (62.). Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat. Ifi: 7-1.

Bandor Endre: – A mérkőzés 90 percéből nyolcvanat támadtunk és a szezon legjobb játékát nyújtottuk, de sajnos a helyzeteket nem tudtuk kihasználni. A játékvezető eldöntötte helyettünk a mérkőzést, a megyei II. osztály leggyengébb játékvezetője fújta meccset.

Pangyelka András: – Gratulálok a csapatnak a mai hozzáálláshoz. Lehetett volna könnyebb is, 2-0-ás vezetésünk után le kellett volna hozni, a végén örülni kellett a szoros győzelemnek. A játékvezetésről jót nem lehet mondani.

ÉM


Több meccses eltiltások a megyei csapatoknál – Labdarúgó fegyelmi határozatok

Miskolc – A Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóságának fegyelmi bizottsága a következő határozatokat hozta a legutóbbi ülésén az elmúlt heti forduló után.
hirdetés
hirdet�s