LEHALLGATÁSI ÜGY – Fidesz: Szilvásy György és Török Zsolt együtt felel majd a bíróság előtt

Török Zsolt napról napra újabb és újabb hazugságokba kergeti magát – így reagált Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője a szocialista politikus által szerdán elmondottakra. Az MSZP országgyűlési képviselője ugyanis arról beszélt, hogy a Fidesz azért nem tesz feljelentést képviselői lehallgatása miatt, mert tudják jól, hogy valótlanságot állítanak.

Cser-Palkovics András szerint Török Zsolt újabb és újabb hazugságokba kergeti magát. Emlékeztetett, hogy a Fidesz hétfőn feljelentést tett a legfőbb ügyésznél Szilvásy György ellen hivatali hatalommal való visszaélés, valamint hivatalos személy által elkövetett jogosulatlan adatkezelés miatt. Így Szilvásy Györgynek és Török Zsoltnak együtt kell felelnie a bíróság előtt a képtelen rágalmakért és fideszes képviselők hazug lejáratásáért – fogalmaz az ellenzéki politikus.

Török Zsolt szerdán jelentette ki, hogy az MSZP három napot adott a Fidesznek arra, hogy megtegye a feljelentését amiatt, hogy véleményük szerint a nemzetbiztonsági szolgálatok országgyűlési képviselőket hallgattak le. Korábban ugyanis feljelentés-áradatot helyeztek kilátásba, ám eddig nem tettek semmit. Az MSZP véleménye szerint azért, mert tudják jól, hogy valótlanságot állítanak. Szilvásy György feljelentését pedig kreált ügynek nevezte.