Helyi közélet

2010.08.25. 08:37

Szombattól változékony, hűvös idő

<p>Miskolc - <em>Szerdán egy hidegfront okoz néhány fokos lehűlést, és kevés csapadékot</em> - <strong>Bujdosó Bence, amatőr meteorológusunk előrejelzése.</strong></p>

Szerdán egy hidegfront okoz néhány fokos lehűlést, és kevés csapadékot. Azonban ez nem tart sokáig, csütörtökön és pénteken egy anticiklon épül ki felettünk, ezért ismét napos, nyári időre készülhetünk. A változatosság kedvéért szombaton újból egy hidegfront érkezése a legvalószínűbb.

Szerdán változóan felhős lesz az ég, többórás napsütésre mindenhol lehet számítani. A több felhő a nap első felében lesz felettünk, és elsősorban ekkor fordulhat elő elszórtan kisebb eső, zápor. Jelentős mennyiségű csapadék kizárt. Reggel foltokban köd képződhet. Mérsékelt, időnként élénk lesz az északnyugati szél. A hőmérséklet szerda reggelre 17, 18 fokig csökken, napközben 24, 26 fok közé emelkedik.

Csütörtökön gyengén felhős lesz az ég, sok napsütésre számíthatunk. Csapadék nem valószínű. Az általában mérsékelt délnyugati szél, csak időnként élénkülhet meg. A hőmérséklet csütörtök reggelre 10, 12 fok közé csökken, napközben 26, 28 fok között alakul.

A következő  napokban pénteken még csendes, nyári idő lesz. Szombattól érkezik a változás, sok felhő, kevés napsütés várható. Többfelé fordulhat elő csapadék, és a hőmérséklet is jelentősen csökken. A reggeli minimumok a jövő hét közepén 10 fok alá süllyedhetnek.
FIGYELEM: A lehűlés erőssége, és tartóssága még bizonytalan!

- Bujdosó Bence -

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában