Bulvár, celeb

2014.10.19. 15:35

Játék határok nélkül: túl az első adáson

Sok éves kihagyás után ismét műsorra került az országok közötti vetélkedő, melyben a magyarok mindig sárgában küzdöttek. Ez a hagyomány most is folytatódott.

Sok éves kihagyás után ismét műsorra került az országok közötti vetélkedő, melyben a magyarok mindig sárgában küzdöttek. Ez a hagyomány most is folytatódott. Régen óriási televíziós esemény volt a vetélkedő, ilyenkor az egész család összegyűlt és szurkolt a magyaroknak. Ráadásul még jók is voltunk benne, nem annak kellett örülni, ha csak a kicsit vernek meg minket. Az izgalom már délután elkezdődött, az adás előtti délutánon már minden gyerek csak erről tudott beszélni a grundon (bizony, akkor még ott ment a játék és nem a virtuális térben) és arról álmodoztak, hogy felnőttként egyszer majd ők is magukra húzzák a sárga mezt.

Október 18 mérföldkő, újra Játék határok nélkül a TV-ben. Aki látta a korábbi adásokat, annak most döntenie kellett, hogy az éneklős X-faktorosokra kíváncsi, vagy a magyar csapatra. Szerencsére időközben feltalálták a felvevős boxot is, így erre sincs gond. De ne szaporítsuk a szót, elkezdődött a játék. A magyar csapat kapitánya az olimpiai bajnok Csapó Gábor volt, de a csapattagok között is több olimpikon és közéleti személyiség szerepelt. Az első feladatban a franciákat kaptuk ellenfélnek, szivárványt kellett építenünk. A franciák megpróbáltak szabálytalankodni, de kiszúrták, így 2 pontot sikerült gyűjtenünk. Nem teljesítettünk rosszul a következő, szörfözős feladatban sem. Aztán következett a bikaring, ami az egyik legdurvább feladatnak tűnt, de szerencsére senki sem sérült meg. A egyiptomiak ellen 3 pontot szereztünk ezzel a lista elejére kerültünk. Az utolsó ellenfél az orosz csapat volt, sajnos ebben alulmaradtunk. Csak így tovább, hajrá magyarok!

A 2014-es játékokon az alábbi csapatok vesznek részt: Amerika, Egyiptom, Franciaország, Indonézia, Magyarország, Oroszország.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!