Legyen különleges az idei szilveszter – búcsúztassa az óévet egy igazán színvonalas estével!

Legyen különleges az idei szilveszter – búcsúztassa az óévet egy igazán színvonalas estével!
Idén szilveszterkor is elsőrangú szórakozási lehetőséget biztosít az Avalon Park azok számára, akik felejthetetlen óévbúcsúztató estére vágynak.

A miskolctapolcai turisztikai központban három helyszínen várják az érdeklődőket élő zenével, finom ételekkel, hajnalig tartó jókedvvel és fergeteges bulival.

Ahogyan az Avalon Parktól megszokhattuk, idén szilveszterkor is magas színvonalú rendezvényekkel várja vendégeit. A parkban három helyszínen, három zenei stílussal készülnek, hogy biztosan mindenki megtalálja a leginkább nekivaló szórakozási lehetőséget. Az Avalon Ristorantéban latinos dallamok csengenek fel a Latin Combo kubai zenekar jóvoltából, a Sörkertben a régi idők retró zenéire lehet hajnalig vigadni, míg a Konferencia központban a Kántor Band adja a talpalávalót a mulatós zene kedvelőinek. Ezen kívül mindhárom helyszínen fellép az egykori Fiesta zenekar énekese, Csordás Tibi.

A menüsorban a vendégváró falatoktól kezdve a különleges előételeken és főételeken át, az ínycsiklandozó desszertig minden jóval készülnek az Avalon Ristorante szakácsai. Garantáltan senki nem marad éhen, hiszen a bőséges lakoma az éjféli pezsgős koccintást és a legnyűgöző tűzijátékot követően folytatódik – többek között lencsével, csülökkel és virslivel telnek meg az asztalok. Az este folyamán a megadott italkínálatból korlátlan fogyasztási lehetőség áll a vendégek rendelkezésére. A programból pedig nem hiányozhat a tombolasorsolás sem, ahol értékes nyeremények találnak gazdára.

Érdemes sietni, mert a jegyek csak korlátozott számban kaphatók az Avalon Park fergeteges szilveszteri programjára!

A foglalásért és további információkért kattintson az alábbi linkre:

http://www.avalonpark.hu/2017/11/23/szilveszter-az-avalon-parkban/

 

– PR cikk –