Legyen ismét a legszebb campus a Miskolci Egyetemé

Akt.:
Miskolci Egyetem
Miskolci Egyetem - © Fotó: ÉM
Miskolc – Ismét a legszebb egyetemi campust keresi az egyik országos oktatási szakportál. Szavazzon, hogy újból a miskolci lehessen az!

Legutóbb két évvel ezelőtt volt kíváncsi az Eduline.hu arra, hogy legnagyobb magyarországi egyetemek közül az olvasói szerint melyiknek van a legszebb campusa. Akkor a szavazás első körében a Szegedi Tudományegyetem campusára szavazott a legtöbb Eduline-olvasó. Ahogyan arról annak idején beszámoltunk második körben a Miskolci Egyetem zsebelte be a legtöbb szavazatot.

A portál most ismét feltette a kérdést, március 25-én éjfélig lehet szavazni arra, hogy az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Budapesti Gazdasági Egyetem, az Óbudai Egyetem, a Budapesti Corvinus Egyetem, a Szegedi Tudományegyetem, a Debreceni Egyetem, a Pécsi Tudományegyetem, a Szent István Egyetem, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Miskolci Egyetem vagy a Eszterházy Károly Egyetem campusa-e a legszebb.

Szavazni az alábbi linken lehet:
http://eduline.hu/campus_life/20190320_legszebb_egyetemi_campus

Szombat reggeli állás szerint a Miskolci Egyetem csak a harmadik: első helyen Debreceni Egyetem áll 30 százalékkal, a második a Pécs 17 százalékkal, míg Miskolc a maga 16 százalékával a képzeletbeli dobogó harmadik helyén áll.

ÉM