"Legyél te is mesehős!" szombaton a Savoya Parkban

Bárki belebújhat a mesehősök jelmezébe február 19-én a budapesti Savoya Parkban. A “Legyél te is mesehős!” elnevezésű ingyenes rendezvényen egyebek mellett arcfestéssel, maszkkészítéssel, zsonglőrködéssel, gólyalábasokkal és zenés programokkal várják az érdeklődőket.

Scooby Doo, Ariel, Hófehérke, Superman, Pókember vagy Tom és Jerry – csak néhány azok közül a mesefigurák közül, akiknek a jelmezébe bele lehet majd bújni január 19-én, szombaton, a fővárosi Savoya Parkban. A jelmezpróbálás mellett a Hegyen-völgyön Kreatív Műhely kézműves foglalkozással várja a kicsiket és hozzátartozóikat délelőtt 10-től egészen délután 18 óráig. Mindenki elsajátíthatja, hogyan lehet farsangi maszkot készíteni, és be lehet ülni arcfestőhöz is.

Szombaton délelőtt 11-kor vonulnak majd végig a folyosón a Hol-Tér Kulturális Egyesület gólyalábasai, zsonglőrei és zenészei. Együttes erővel megpróbálják elűzni a telet. Vasárnap folytatódnak a színes programok gyermekszépségversennyel, akrobaták, táncosok és egy mazsorett csoport bemutatójával.