Légiirányítás: fesztivál stílusban a VOLT-on

Légiirányítás: fesztivál stílusban a VOLT-on
Légiirányítás: fesztivál stílusban a VOLT-on
A HungaroControl idén első alkalommal vesz részt három nyári könnyűzenei fesztiválon a Társaság munkáltatói márkájának építése, a légiforgalmi irányító szakma népszerűsítése, és toborzási céllal.

A HungaroControl egy impozáns, csaknem 18 méter magas toronnyal, a TORONY!MAGAS-sal jelenik meg a VOLT és a SZIGET fesztiválon.

Az installáció kialakítása tudatos döntés eredménye volt, hiszen a repülőtéri irányítótorony, Magyarország „légi kapuja” a HungaroControl-hoz és az irányításhoz kötődő ikonikus épület. A közhiedelemmel ellentétben csak egy kisebb irányítói csoport dolgozik a reptéri épületben, az mégis szorosan összefonódott a szakmával és szimbolizálja a vállalat működési területét.

A fesztiválozók messziről láthatják majd a 17,4 méteres TORONY!MAGAS installációt, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a teljes területre. A látogatók a felszállási engedélyt az AIRbility nevű applikáció letöltésével és a napi limit elérésével szerezhetik meg. A CheckIn Point-ot elhagyva, a futópályán érhetik el a TORONY!MAGAS-t, ahol a kilátó tér felé vezető sétájuk során az irányítással kapcsolatos, és a magyar irányítás 100 éves történetét feldolgozó információs felületekkel találkozhatnak. A kvíz kérdésekre helyesen válaszolók ajándék nyereményekhez, a legbátrabbak pedig 7,5 méteres kiugrási lehetőséghez juthatnak.
hirdetés


hirdet�s