Visszatekintő képgaléria

2019.09.04. 17:30

A 2008-as Alpok-Adria szépségverseny megyei döntője

Az első Alpok-Adria királynőt 1988-ban koronázták meg.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Forrás: ÉM-archívum

Több mint 30 éve töretlen Európa regionális szépségversenyének sikere, melyen ma már kilenc ország szép lányai versenyeznek. Ausztria, Horvátország, Németország, Olaszország, Svájc, Szlovénia, Szlovákia és Magyarország, és San Marino szépségei közül a magyar hölgyek szinte minden alkalommal a dobogón végeztek, vagy különdíjjal térhettek haza a nemzetközi megmérettetésről.

A 2008-as megyei döntő érdekessége, hogy ekkor még fiúk is jelentkezhettek, ennek a versenynek a képeiből szemezgettünk, hogy kedvet csináljunk leendő Tündérszépeinknek a jelentkezéshez.

Mindig is szerettél volna nap lánya lenni, de annál egy kicsit mégis több? Egy nap hírnév helyett egy kicsit többre vágysz? Szeretnél részt venni egy életre szóló kalandban? Az ősz folyamán lapunk és hírportálunk, a Borsod Online is csatlakozik egy új országos szépségversenyhez, azaz megyénkben is keressük 2020 Tündérszépét, aki akár te is lehetsz!

Légy te a Tündérszépek 2020 nyertese! Jelentkezz még ma!

Eddig megjelent Tündérszépek versennyel kapcsolatos cikkeink:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában