Lefékeznék Lovasékat Ibrányban

Dán és Csáki
Dán és Csáki
Nyíregyháza – Ami az NB II-ben Tuzsér–Nyíregyháza vasárnap, azzal egyidőben az NB III-ban: Ibrány–Balkány. Ízig-vérig megyei rangadó a Tisza-csoportban!  Menetrend. A Tisza-csoport további sorsolása [.pdf – 31KB]

Megyei párharcok

A listavezető utóbb Lovas góljával győzte le a pályaavatón a Volán-Sényőt, amiért ugyanúgy három pont jár, mintha nagyobb különbséggel nyert volna a Mirgai-alakulat.

Ezúttal ahhoz az Ibrányhoz utaznak a balkányiak, akik alig egy hete meglepő módon csak ikszeltek hazai környezetben a mátészalkaiakkal. Az élmezőnyhöz tartozó csapatok párharca izgalmas presztízsmeccset ígér.

Más miatt lesz érdekes a Rakamaz sényői vendégjátéka (úgyszintén vasárnap 15 órától), az egyaránt két vereséggel kezdő gárdák játszanak egymással.

A továbbra is imponálóan szereplő nyírmadaiak szombaton délután Berettyóújfaluban bizonyíthatnak, vasárnap pedig a sok sebből vérző mátészalkaiak Nyíradonyban lépnek pályára.

16. forduló: szakvezetői várakozások

Ibrány (4.)–Balkány (1.)

Németh Károly,ibrányi edző: A Balkány a legtapasztaltabb és a legcéltudatosabb csapat az osztályban, méltán vezeti a bajnokságot.

Minden mutató mellettük szól, és ha elsők akarnak lenni, minket is le kell győzniük. Szeretnénk javítani a múlt heti teljesítményünkön, és jó volna az alkalomhoz illő és szintű mérkőzést produkálni. Simon és Tilki sérült, eltiltottunk nincs.

Mirgai László, balkányi edző: A Mátészalka elleni döntetlent biztosan nem tervezték be az ibrányiak. Mivel ez a csapat megérdemelné, hogy dobogón végezzen, ha nem akarnak leszakadni, mindenképpen győzniük kell hazai pályán. Ez lehet a mi esélyünk, hiszen nyerési kényszer van a hazaiakon, mi a döntetlennel is versenyben maradunk a bajnoki címért.

Szabó P. három sárgás, Daru sérült.

Volán-Sényő (9.)–Rakamaz (5.)

Rubóczki Tibor,sényői játékos-edző: – Legutóbb Rakamazon bizonyos okok miatt parázs hangulatú meccset játszottunk. Mindkét együttes két vereséggel kezdett, tehát most valamelyik mindenképpen elkezdi a pontgyűjtést. Remélem, mi leszünk azok, ha nyerünk, lépéselőnybe kerülünk a Rakamazzal szemben. Nyisztor és Székely szereplése kérdéses.

Veigli Géza,rakamazi edző: A gondjaink nőttek, hiszen Riczut és Lippát kiállították a múlt hét végén, így rájuk nem számíthatok. Mindkét eddigi meccsünket apróbb figyelmetlenségek miatt vesztettünk el.

Csak magunkkal kell foglalkoznunk, ha jól összpontosítunk, pontot szerezhetünk. A pillanatnyi forma dönti el a vasárnapi bajnokit.

Berettyóújfalu (11.)–Nyírmada (2.)

Szilágyi Bertalan, nyírmadai edző: Ősszel emlékezetes, jó meccset játszottunk az Újfaluval, sok technikás, a futsal NB I-ben edződött játékos alkotja a csapatot. Ellenfelünk két döntetlennel nyitott, emiatt biztosan győzelemre törnek. Igenám, de bennünket pedig köteleznek az eddigi eredményeink, éppen ezért várható izgalmas mérkőzés.

Nyíradony (12.)–Mátészalka (7.)

Tóth Zoltán,mátészalkai edző:Ibrányba mindössze tizenkét játékossal tudtunk elutazni, viszont magunkkal vittük a szívünket és az eszünket, így elhoztunk egy pontot. Abból a csapatból kiestek öten (Török piros lap, Bellon, Puskás három sárga lap, Czvik kéztörés, Nagy Sz. betegség), ezért ismét újoncokat avatunk az „U tizenvalahányból”, remélem a fiatal titánok élnek a lehetőséggel, és kitesznek magukért Adonyban.

– Ladányi Tóth Lajos –További hírek a szon-sportoldal kategóriából

Sporthírek