Lefejelte a szélvédőt, mert nem használta a biztonsági övet egy autós Miskolcon

Akt.:
Lefejelte a szélvédőt, mert nem használta a biztonsági övet egy autós Miskolcon
© Fotó: police.hu
Kazincbarcika, Miskolc – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. július 26-án négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Miskolcon, az Andrássy Gyula utcában 7 óra körül egy személygépkocsi vezetője sávváltása közben nekihajtott egy tehergépkocsi járműszerelvényének. Az autó vezetője nem használta a biztonsági övet, így az ütközés miatt a szélvédőt lefejelte és megsérült.

Kazincbarcikán, a Csalogány utcában 8 óra körül egy benzinmotoros kerékpárral közlekedő férfi kanyarodása közben nem adott elsőbbséget egy autónak és összeütköztek. A kerékpáros nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett. A biciklissel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset tíz esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét a KRESZ szabályainak mindenkori betartására, hiszen ez a legrövidebb út a balesetmentes közlekedés eléréséhez.

Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –


Ittasan, eltiltás alatt, hatósági jelzés nélkül bukott motoros Ónodon
Miskolc - Egy ittas motorost az oszlop fogott meg, míg több szeszesital-fogyasztása után volán mögé ülő autóst pedig a rendőrök. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az illetékességi területén kiemelt figyelmet fordít a közlekedés biztonságára, így az ittas sofőrök kiszűrésére is. A...

​Villamos sínen landolt az Opel Miskolcon
Miskolc - Személyi sérüléssel végződött az a közlekedési baleset, ami szerdán reggel történt Miskolcon az Andrássy úton. A helyszínen szerzett információink szerint egy Opel Vectra haladt az épülő DVTK Stadion felé a belső sávban a belváros irányába, amikor a vezetője egyelőre ismeretlen okból ...