Leáll a fűtésszolgáltatás Miskolcon

Akt.:
Leáll a fűtésszolgáltatás Miskolcon
Miskolc – Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján, hétfőn a MIHŐ Kft. leállítja a fűtésszolgáltatást Miskolcon a fogyasztókkal kötött megállapodás szerint.

A fűtési idény a távhőszolgáltatásra vonatkozó jogszabályok szerint szeptember 15-től május 15-ig tart. Ezen időszakban a MIHŐ Kft. a lakóközösségekkel kötött megállapodások szerint akkor fűt, amikor a napi középhőmérséklet előreláthatólag három egymást követő napon 12 Celsius fok, vagy egy napon át 10 Celsius fok alatt marad.

A 15 napos meteorológiai előrejelzés alapján a napi középhőmérséklet alakulása előreláthatólag nem igényli a fűtés visszaindítását.

A társasházak természetesen a megállapodásokat módosíthatják, és igényeiknek megfelelően kérhetik a fűtésszolgáltatás: ha a fentiektől eltérően szeretnének fűteni a társasházak, akkor kérjük, a fűtési megbízottak írásban forduljanak kérésükkel a MIHŐ Kft.-hez.

– Pásztor Imre, Miskolc Holding –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

Sporthírek