Helyi közélet

2012.04.13. 19:14

Tragédia a 3-as számú főúton Aszalónál

Aszaló, Szikszó - Halálos közlekedési baleset történt pénteken délután Szikszó és Aszaló között.

Aszaló, Szikszó - Halálos közlekedési baleset történt pénteken délután Szikszó és Aszaló között.

Egy szlovák rendszámú kamion közlekedett Aszaló irányába, amikor egyelőre ismeretlen okok miatt, egy szemből közlekedő mikrobusz áttért a kamion sávjába. Hiába fékezett a teherszállító vezetője, nem tudta elkerülni az ütközést. Az út menti szalagkorlátnak szorította a mikrobuszt. A szerencsétlenül járt férfi autója a felismerhetetlenségig összeroncsolódott.

A rendőrség Szikszó és Aszaló között teljes szélességében lezárta az utat a helyszínelés és műszaki mentés idejére, a forgalmat egy földútra terelték.

A balesethez két mentőautó és mentőhelikopter is érkezett. A mentőszolgálat munkatársai hosszú időn keresztül próbálták életben tartani a férfit, sajnos sikertelenül. A szlovák kamion fülkéje is teljesen összeroncsolódott, de szerencsére a sofőrnek nem esett baja.

A baleset körülményeit igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a rendőrség.


Miskolc, 2012. április 13., péntek (MTI) - Egy kamion és egy kisbusz ütközött össze péntek délután a 3-as számú főúton a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szikszó és Aszaló között - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Aszaló, Szikszó - Pénteken délután kamion ütközött kisbusszal Aszaló és Szikszó között a hármas számú főúton. A sérültek számáról egyelőre nem tudni, a helyszínelés még tart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában