Áldozat nélkül nincs jövő!

Eljött az igazság pillanata: vasárnap megmutatja magát a minden szinten megreformált Mátészalka. A 9. helyen állomásozó NB III-as futballcsapat eseményekben gazdag tél után lép színre a Hajdúböszörmény ellen esedékes nyitányon. A szalkai csapat őszi szereplésének értékelése. [.pdf – 50KB]

Az egyre inkább saját üdvöskéit bevető szatmári legénységtől aligha várható nagy durranás a tavaszi idényben, noha Magyarországon az is fényesen beigazolódott, a sztárok szerződtetése még egyáltalán nem garancia a jó szereplésre…
Mi vagyunk az egyetlen csapat a Tisza-csoportban, amely nem igazolt senkit a télen, ez sokat elárul a jelenlegi lehetőségeinkről – fejtegette Tóth Zoltán, a Mátészalka edzője. – Három esztendeje dolgozom a társasággal és gyakorlatilag minden fél évben 6-7 új embert kellett beépíteni, ami aligha nevezhető szisztematikus munkának.

Most sincs másként: öt ifjúsági korú játékos csatlakozott hozzánk, ráadásul a keret tagjainak többsége nem tartozott a stabil kezdők közé az elmúlt időszakban. Sajnos, felkészülhetünk arra, hogy kevés sikerélményben lesz részünk, türelmet kérek, elsősorban a fiatalok irányába, de mondhatnám azt is: áldozat nélkül nincs jövő!

Legfőbb törekvésünk, annyi pontot szerezni, ami elegendő a biztos bentmaradáshoz, erre nyilván a hazai meccsek nyújtanak esélyt.

– Koncz Tibor –További hírek a szon-sportoldal kategóriából

Sporthírek