boon-sportoldal

2011.06.11. 20:37

Mezőkövesd: ezüstérmet ért a siker

<p>A labdarúgó NB II Keleti csoportjának 30. fordulójában szombaton a megyei csatát a Mezőkövesd nyerte a Bőcs ellen.</p>

Mezőkövesd-Zsóry SE – Bőcs Sport    4-1 (3-1)

Mezőkövesd, 500 néző. V.: Urbán Eszter.

Mezőkövesd: Szántai (Ficsór, 82.) - Robson, Vámosi, Elek, Éles - Hegedüs, Lakatos, Sivák (Toplenszki, 81.), Bogdány - Jeremiás, Husanik (Szabó V., 71.). Vezetőedző: Huszák Géza.

Bőcs: Trepák (Giák, 43.) - Ur, Sipos, Molnár Zs., Tóth K. - Emmanuel (Ternyik, 70.), Konate, Nyircsák, Manulucci - Zsarnai (Urbancsik, 61.), Urbin. Vezetőedző: Tóth László.

7. perc: Szabadrúgást végzett el a Bőcs a pálya közepén 40 méterre a hazai kaputól: a középre ívelt labdát Sipos a kifutó kapus felett a hálóba csúsztatta, 0-1.

23. perc: Sivák szerzett labdát a bőcsi kaputól 20 méterre majd két csel után Robson elé játszott aki 15 méterről a jobb alsó sarokba lőtt, 1-1.

26. perc: Bogdány kapott labdát 22 méterre a kaputól, lefordult a védőjéről és a kapu bal oldalába lőtt, 2-1.

41. perc: Vámosi indította a jobb oldalon Bogdányt aki keresztbe vezette a labdát a tizenhatos vonala előtt majd ballal a kapu bal oldalába helyezett, 3-1.

58. perc: Jeremiás bal oldali szöglete után Vámosi fejelt a labdába amit Elek is továbbcsúsztatott végül Hegedüs közelről a kapu jobb felső sarokba bólintott, 4-1.

Jók: az egész csapat, ill. Tóth K., Molnár.

Huszák Géza: - Fantasztikus eredmény amit elérünk, gratulálok mindenkinek, aki ebben bármilyen módon részt vett és segített!

Tóth László: - Elsősorban gratulálok a hazaiak egész éves teljesítményéhez, főként az ezüstérem megszerzéséhez. A mondás igazzá vált, hogy a tabella nem hazudik, mind az első három helyezett sorrendje reális a valóságot tükrözi, viszont sajnos a mi helyezésünk is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!