Látványos beruházások is lesznek Tiszaújvárosban

Tiszaújvárosban fejlesztések várhatók
Tiszaújvárosban fejlesztések várhatók - © Fotó: noproblemo.hu
Tiszaújváros – A város költségvetéséről, az önkormányzati intézmények, társaságok helyzetéről tartott tájékoztatót Bráz György polgármester a Tiszaújvárosi Konzultációs Fórum legutóbbi ülésén.

Tervek szerint

A bevételek a tervek szerint, a kiadások pedig ütemezetten alakulnak – foglalta össze röviden Tiszaújváros 2016. évi költségvetési helyzetét a polgármester. Bráz György természetesen ennél részletesebben is beszélt a végrehajtott, illetve tervezett feladatokról. Mint mondotta, vannak, akik hiányolják a nagy, látványos beruházásokat a városban. Nos, ilyen jellegű tervekkel is rendelkezik az önkormányzat.

Ezek közé tartozik a Tiszaújváros és Polgár közötti kerékpárút, az ipari park közműfejlesztése, a Sportcentrum, illetve a Napsugár Bölcsőde energetikai felújítása. Ezek megvalósításához pályázati forrásokra is számít az önkormányzat – kérdés, kap-e. Újabb fejlesztési tervek is vannak.

Fürdőfejlesztés

Tanulmányterv készül például a fürdő és a sportcentrum külső-belső fejlesztésére és tervezik a városközpont rekonstrukcióját is.

– ÉM –