Las Vegas-i halálmotorosok a gömbben

Miskolc – Miskolcon kezdi meg országos turnéját a Magyar Nemzeti Cirkusz. Premier március 21-én. A sátor a diósgyőri stadion mellett áll majd. A műsor számai több mint felerészben újak.

Márciustól októberi harminc helyen veri fel sátrát a Richter József vezette Magyar Nemzeti Cirkusz, amely március 21-én tartja első előadását Miskolcon, a diósgyőri stadion mellett.
Richter József elmondta: a két és félórás műsor most is a Magyar Nemzeti Cirkusz hagyományai szerinti magas színvonalú produkciók együttese: a számok több mint fele vadonatúj. A trendnek megfelelően a show némileg “színházszerű”, azaz történeteket mesél el az akrobatika, az állatidomítás magas iskolája nyelvén.
Az első számú sztár most is Richter Flórián, aki feleségével, Edittel káprázatos lovasszámokat mutat be.
Az újdonságok között van a Las Vegas-i halálmotorosok lélegzetelállító száguldása a gömbhálóban, vagy például Európa legnagyobb kutyarevüje: Paolo és partnernője ötven kutya kedves-mókás-látványos fellépését vezényli.
A humort egyebek között a paródiák nyújtják: lesz sumobunyó és megidéződik Marilyn Monroe is.
Természetesen nem hiányzik a Magyar Nemzeti Cirkusz egyik “védjegye”, Sandra, az elefánt, akiről ugye tudjuk, hogy hajdan James Bond-filmben is szerepelt Richterékkel.
És még egy újdonság, Flóriánnal, a hintamátrix, ami egy fantasztikus akrobataszám.

SzG