Lapot húznak 19-re

Lapot húznak 19-re
A Tiszaújvárosi Rally Team párosa, Bodolai László és Szentkuti Tamás számára sem mindegy, hogy mikén t alakul a szezonzáró Zepmlén Rally.

A kettős ugyan már nem nyerheti meg az Opel Astrával az A7-es géposztályt, de a második pozíció még elérhető.

– Leszámítva a pécsi futamot, nagyon sikeresnek tekinthetjük ezt az esztendőt – értékelt Bodolai László. – Bár a Mecsek Rallyn kiestünk, a második nap közepéig mentünk, úgyhogy egész sokat tudtunk versenyezni. Sajnos ekkor a mi és a csapathibánk mellett egy úgymond “anyagelfáradás” miatt kénytelenek voltunk föladni kategória első helyről a versenyt. Így már az összetett elsőség elúszott, Zemplénben viszont az ezüstöt megszerezhetjük az A7-es mezőnyben.

Ebben Bodolaiék legnagyobb ellenfele a Rádli, Popovics páros lesz, akikkel most azonos pontszámmal állnak a táblázaton. De mivel a Peugeot-val versenyző Rádliék legutóbb győztek a Mecsekben, így ők állnak a második helyen. Bodolaiék előtt tehát adott a feladat: Zemplénben maguk mögé kell utasítani a nagy riválist és akkor meglehet az ezüst.

– Lapot húzunk 19-re! – folytatta Bodolai László. – Egész évben a második helyen álltunk és pont a hajrára taszítottak le minket ebből a pozícióból. A zempléni pályákat ismerjük, többször mentünk rajtuk. Jó, tempós gyorsasági szakaszok várnak ránk. Remélem az időjárás ismét megtréfál minket és csúszós élményben lehet részünk.