Videó: Mindene oda lett a miskolci családnak, mégsem adják fel

Akt.:
Videó: Mindene oda lett a miskolci családnak, mégsem adják fel
Miskolc – Saját erőből próbálja újjáépíteni otthonát az a miskolci család, amelynek január elején porig égett a háza. 12 évig építették, egy óra alatt veszett oda.

Rokonok, szomszédok és jószívű idegenek segítettek nekik az újjáépítésben. Mostanra viszont kifogytak a pénzből és az adományokból is, egyelőre nem tudják, hogyan tovább.

Videó: RTL Klub


Hosszú utat jártak végig Halászék
Miskolc - Halász Imréék arra ébredtek januárban, hogy a kazánházból dől a füst. Kopácsolás hallatszik az Epres utcában az egyik ház tetejéről. Cserepeznek. Az udvaron betonkeverő, sóderkupac és minden olyan anyag, szerszám, ami az építkezéshez szükséges. A ház kívülről még vakolatlan, de az ablakok és ajtók már a helyükön vannak. Fekete puli szalad elénk a kapuba, majd a házigazda és felesége is kijön a házból.
...

segitunk-kiegett-haz08-st
Miskolc - Kezdhetnék az építkezést, de nincsenek meg az engedélyek.Január elején egy óra alatt égett le teljesen Halász Imréék 180 négyzetméteres családi háza. A tűz hajnalban ütött ki, még szerencse, hogy Imre felesége felébredt a füstre, riasztott mindenkit, így idejében ki tudtak rohanni. Tízen laktak a házban, mert a feleség húgát és annak 3 gyermekét is befogadták. Mindenük odaveszett, a ruhák, a háztartási gépek és a vállalkozáshoz s...

segitunk-kiegett-haz08-st
Miskolc - Két család lakott abban a miskolci házban, ami porig égett múlt szombaton. Mezítláb szaladtak ki a mínusz 18 fokos hidegbe, nehogy bent égjenek. – Mindenünk odalett. Mindent kezdhetünk elölről – mondja végtelenül elkeseredve Halász Imre, akinek 180 négyzetméteres, Epres utcai családi háza szombat hajnalban egy óra alatt porig égett. – A feleségem vette észre, hogy valahonnan ömlik a füst. Azonnal ébresztett. A ház mellett volt...0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

Lakóhelyem.
BOON.HU


hirdetés