Újabb földrengés Miskolcon

Újabb földrengés Miskolcon
Szirmáról, az Avasról és a Győri kapuból jelezték először olvasóink, hogy a nyárihoz hasonló földrengést éreztek.

Az MTA szeizmológiai intézete a boon.hu-nak  megerősítette, hogy 22 óra 29 perckor 2.9-es erősségú földrengést észleltek Miskolc környékén. Károkról egyelőre nem érkezett bejelentés.

Látogatóink tapasztalatait, érzéseit a földrengésről Ön is megoszthatja cikk alatti fórumunkban. Írja meg Ön is, mit észlelt!  


Tisztelt Szerkesztőség!

Sajóládon is lehetett érezni  22.29-kor a földrengést. Azonban 20.00 körül is lehetett érezni egy kisebb rengést.

Üdvözlettel: Z. Balázs


Tegnap este Bőcsön is volt földrengés. Félelmetes egy ilyet átélni.
V. Károly, Bőcs 


Jó reggelt!

Miskolc –Martinkertvárosban  is lehetett érezni,hogy 22 óra 29 perckor kelet-nyugat irányban ülve megmozdult a szék alattam. Gyengébb volt a múltkorinál !   Tóth Béla 


Tisztelt Szerkesztőség!

A 22.30.-as földrengést követően 0.07 perckor is érezhető volt a rezgés a Csabai kapuban. Talán nem annyira erősen, mint az előző.

Üdvözlettel: K.E. 


Tisztelt szerkesztőség!

Miskolcon Hejőcsabán a Gránátalma utcában a késő este folyamán kétszer is lehetett érezni földrengést. 

Tisztelt  Szerkesztőség,

Itt Tapolcán 23 óra 30 körül – iszonyatos   robaj jött a földből- és rázkódott minden-
félelmetes…..
Rövidebb  ideig tartott a legutóbbinál-de ez erőteljesebbb volt.
Jó éjt !
Eszter 

T. Boon.hu,

Újabb földrengést lehetett érezni 00:08-kor. Ez jóval erősebb volt mint az előtte lévő. Beleremegett a ház, megmozdult az ágy. A Bulgárföldről irtam. 

Miskolc Győri kapu..andor utcában 3 szintes társasház 2 emeletén lakom az uj Otp-s társasházban.

kb 10 perce megint földrengés volt észlelhető..megremegett az ágy.
az ezt megelőző földrengés ami másfél orával ezelőtt volt erősebb volt.ennél az abalk üveg az asztalon lévő tárgyak remegtek.
valamint mindkét esetben hangos morajlás volt hallgható..
kissé félelmetes.
Sz. Katalin, Miskolc 

Felsözsolca Hunyadi utcán is érezni lehetett a földrengést.
Erős morajlást,majd dübörgést észleltem.Nagyon ijesztő volt.

Üdvözlettel:  Anka 


T. Szerkesztőség,

 
0:08-kor ismét volt egy rengés, bár ez inkább csak morajlás volt, ezúttal mozgást nem éreztem. Szintén Görömbölyön.
 
Üdv, H.P.  

Üdv mindenkinek!

Én a belvárosban, a Tetemvár Alsó soron lakom. Én is éreztem a földrengést, hallottam a  morajt. BORZASZTÓ VOLT!!!!!  Talán én vagyok az egyetlen, aki örül, hogy “”csak”” egy  földrengés volt. Azt hittem hogy a házunk mögött lévő támfal omlott ránk. Hónapok óta  félelemmel fekszem le, hogy leszünk-e még reggel. Nem gondoltam, hogy ez földrengés, azt hittem, a támfal mögöttünk.Kimentem, de nem láttam, vagy hallottam semmit.Rettegtem! Bevittem a gyerekeket a ház legtávolabbi szobájába tovább aludni , és  vártam, lesz-e omlás. Most azért ültem gép elé,hogy ismét felkérjem az illetékeseket,  tegyenek valamit!  És hála mindennek ami szent!!!  Az a hír fogad, hogy földrengés volt  nemrég!  Senki nem tudja, hogy most menyire megkönnyebbültem (de nem nyugodtam  meg)


Az Egyetemvárosban kétszer is észlelhető volt, legutóbb 0:08-kor. 


Utórengés Mályiban. 0óra 07perckor. Csak a falak remegtek meg kissé. 


0:07 perckor újabb rengés, de már sokkal kisebb

Hejőcsaba, Kertész utca

T. Szerkesztőség

Diósgyőrben, a Vár környékén is lehetett észlelni. Mintha egy kamion haladt volna el a kis utcában, és mintha egy nagyon erős széllökés lökdöste volna a terasz ajtót. Tényleg erősebb volt, mint a nyári.
Üdv,
Attila 

Kb. 10:30kor a Középszer utcában is elég erőteljesen lehetett érezni a földrengést. Morajló hang kíséretében. De utórengés nem volt észlelhető.

Üdvözletem!  

Ma este kb. 22:30 körül nagy robajra lettem figyelmes, mély dübörgő hang volt, majd ezzel párhuzamosan éreztem, ahogy az egész ház megremeg. Egy erősebb és egy gyengébb rengést éreztem, rendesen mozgott alattam a szék. Mindenki felébredt itthon. Nagyon félelmetes volt. A Lévay utcán lakom, a Népkert mellett.

 
Tisztelettel:
Dr. Raffay Zsolt

Tisztelt szerkesztőség!
 
 
Ongán lakunk, és fél 11-kor beszélgettünk még a konyhában a férjemmel amikor mi is észleltük a földrengést.
Amikor hallottam a morajlást borzasztó melegség öntött el ami akaratomon kívül jött, és olyan volt mintha egy nagy robbanás hallatszott volna alulról. A Párom rögtön mondta hogy ez földrengés. Én kinéztem az utcára láttam, hogy a szomszédomnál is felgyullad a lámpa . Rögtön felhívtam telefonon és mondtam neki, hogy lehet hogy h…nézel de, szerintem földrengés lehetett. Mások is hallották, érezték. Van aki azt hitte le akar csúszni a tetőről a hó. Az biztos ilyenkor mindere gondol az ember, de ezt az érzést nem lehet leírni.

Tisztelt Uraim!
A  belvárosban éreztünk rengést.Semmivel össze nem hasonlítható rengés volt! Kár nem keletkezett!
Tisztelettel V.Tibor,Miskolc,Belváros

Én Felsőzsolcán lakom, és én is észleltem a földrengést fél 11 körül.Az ágyban feküdtem néztem a tv-t.Először olyan érzés volt  mindtha egy teheraúto menne el a ház előtt és az ablak rezegni kezdene, de aztán egy nagyobb lökés volt a tárgyak megmozdultak és vége is lett.A hátamon a hideg futkosott, nagyon furcsa volt mert én az előzőnél nem észleltem.
 
Köszönöm h megoszthattam tapasztalatom.

Helló Boon szerkesztőség!

Miskolc, Kilián, Gagarin utca belsőudvarról éreztem, az összes ablak beleremegett, mintha bányarobbantás lett volna.

Üdv: Krisz


Tisztelt Szerkesztő!

 
A ma esti, 22 óra 29 perckor történt földrengést én és családom is érezte, a Győri kapuban.
Valami tompa morajlást lehetett észlelni, s érezhető volt ahogy a ház (emeletes) tompán megremegett.
 
Üdvözlettel: S. Éva

Tisztelt Szerkesztőség!
A mai napon, vagyis 2010,12,14-én nagyjából 22,28 és 22,35 között egy kisebb földrengést éreztem a Tátra utcában (az üveggyűjteményem is beleremegett), az Újgyőri piac közelében. Nem tartott tovább kb. 3 mp-nél. Bár azért tény h kissé félelmetes volt, első gondolatom is inkább az volt h valami robbanás…. De nem hiszem, mert hangja nem volt. P. Adrián

22:30 körül földrengés rázta meg Sajóládot is, körülbelül 2 másodperces volt, elég erőteljesnek éreztem, de kárt egyelőre nem észleltem. Halk morajjal jött, meglökött az ágyban, és hallani lehetett, ahogy a házfalak is igazodnak/rázkódnak. Kicsit féltem, hogy valami nagyobb baj lesz.

Hey hó!

Miskocon az Egyetemvárosban E/2 es koli 3. emeleten is lehetett érezni kb 1-2másodpercig tartott.


Tisztelt szerkesztőség,
Gyula utca alatt, 3 emeleten lakom.
alulról jött az ütés, csörrentek a butorok, érezhető volt az ágy mozgása.
Kimentem lépcsőházba, majd le és udvarra. Minden csendes volt.
Félelmetes.
Anna

Üdvözletem!

Miskolcon a Kis-Hunyad utcán is érezni lehetett a rengést. 22:29-kor
rendkívül kellemetlen 1-2 másodperc volt. Hirtelen nyomáskülönbség, majd
kb 4-5 centi erejéig meglengett az épület. Mint amikor egy autót a hó
fogságából megpróbálnak kiszabadítani … nagy erőkifejtéssel  kimozdul
az autó kereke a kis mélyedésből, majd visszahelyeződik.  Nagyon furcsa
és kissé ijesztő volt ez a rengés.

Üdvözlettel

Szőke Christian


22.30. Itt ülök a gép előtt és barátaimmal csevegek, mikor mintha egy mozdony menne át a lakáson. Dörög, és remeg minden. Ma már negyedszer éreztem, de nem ennyire erősen. Földrengés! Már megint, mint augusztusban is. De ez más, ez félelmetesebbnek tűnt. A piszkéstetői földrengés jelző állomás adatai szerint nem tűnik nagyobbnak mint az augusztus 18.-i…ez más.. nem tudom de borsózik a hátam.

Görömbölyön éreztem mindezt.

A Salakmotorpálya melletti panelekben is észlelni lehetett a rengést.
Enyhe, néhány másodperces  remegést és hang jelenséget.

Tisztelt szerkesztőség!

A cikkben jelzett időpontban a miskolci Aulich utcában is jól érezhető volt a földrengés, ami abban nyilvánult meg, hogy a fotel, amiben ültem, úgy mozdult meg alattam, mint ha valaki meglökte volna

Egyéb, pl. pohárcsörgés a szekrényben nem volt.

Ennyi volt, de meglepő.

Üdvözlettel: Román József


Éppen akkor értem haza.Nem rég óta lakom Miskolcon és ilyet még nem éreztem.A TV tetején össze borultak a cuccok a Bársony János utcában.

Tisztelt Szerkesztőség!
Miskolcon, a Bíró utcában 22.30 körül mi is éreztük a földrengést. Épp tévéztünk a Szüleimmel, amikor hirtelen nagy rázkódásra lettünk figyelmesek, É-D – i irányban. Csak kb. 2 mp-ig tartott, de félelmetes volt.
jfic


Tisztelt Szerkesztőség!

Itt Miskolc-Tapolcán is észlelhető volt a földrengés, morajlás kísérte, a kutyák a rengést megelőzően izgatottan ugattak.
Üdvözlettel:


Tóthné Kisfaludy Andrea


Hello!
 
Hejőcsabán (a Cementgyár előtt) is érezni lehetett valamit. Nagy hanghatással és sokkal nagyobb házrázkódással járt, mint az augusztusi. Hangja, mint a tapolcai Kőbánya robbantáskor, de sokkal erősebb. Ha földrengés, akkor legalább kétszer akkora, mint a nyári, vagy valami robbanás vagy robbantás. Pl vegyi gyár.
 
Üdv. Szné Vajda Erzsébet

Tisztelt Boon Szerkesztőség!
 
Ma este 2010.12.14-én kedden, 22:29-kor másokhoz hasonlóan Miskolc belvárosában (Görgey úton) a sportcsarnok közelében a nyárihoz hasonló erősségű földrengést éreztem, talán egy hajszálnyival gyengébb volt a mostani. Nem volt csörömpölés, csak megéreztem, ahogy kilengett az épület, kb. 1-2mp-ig tarthatott.
 
Mint ahogy nyáron, most is átfutott az agyamon, hogy vajon mit csinálnék, ha kicsit erősebb lenne a földmozgás? Lenne-e időm kimenekülni az épületből? Nem mertem mélyebben belegondolni. Elkezdett foglalkoztatni annak a gondolata is, hogy mi lehet a lakóhelyemen megszaporodott földrengések oka. Mert bizony több, mint 30 éve élek Miskolcon, és nem emlékszem semmilyen hasonló tapasztalatra, ebben az évben legalább 4 közvetlen "élményem" származott. Én ugyan nem hiszem, hogy teljesen szokványos lenne mindez, és érdekelne a szakemberek véleménye.
 
Jó éjszakát mindenkinek!
 
üdvözlettel: DP

T. Boon!

Javaslom az alábbi oldalt, mely bizonyítja a földrengés mértékét:

http://fir.seismology.hu/georisk/foldrenges/allomasok/psz.htmlA  családunk is ébren észlelte a mai 2010 12 14 22 27-kor a földrengést miskolcon,, görömbölyön.
Mozgogtak a berendezések   az ágy a szekrény és a virágváza, a padláson mintha igazodtak volna a dolgok.
Nagy autó ment volna be  a házunk után lévő második  házba, az avas , ill az egyetem irányába.  Megijedtünk kirohantunk,,, de nem láttunk semmit.

Hi!
A Bulgárföldön lakunk Fazola 13 szám alatt 4-emelten és itt is érezhető volt a földrengés, kb mint egy moraj mint ha valaki komolyabban leszált volna az ágyról nem is tudom mire hasonlítani de az egész nem tartot 1-2 másodpercnél tovább!

Egy hűséges olvasótok!

Üdv
Gábor


Tisztelt Szerkesztőség!
 
Itt Martin Kertvárosban is érezhető volt a földrengés 22:28-kor. A barátaim is érezték.
Először a morajlást hallottam, majd kutyaugatást, felálltam a székből és megremegett alattam a talaj.
 
Üdv.: Jani

Miskolc Kilián-délen lakom családiházban.Itt is érezhető volt egy enyhe
remegés,mint mikor az utcában elmegy egy nagy munkagép.

Tisztelt Szerkesztőség!
 
A Győri kapuban a Rácz Ádám utcában is 22:30 körülvolt érezhető egy rengés ami kisebb , rövidebb ideig tartott mint  a nyári. Viszont az tényleg érdekelne, hogy hol volt az epicentruma a rengésnek. Igazábol nyáron erről nem sok felvilágosítást kaptak az emberek. Az avas nem rég megcsúszott, elképzelhető, hogy az avas okozza  a rengéseket?? Köztudott, hogy az avas süllyed, mondhatnak sok mindent az emberek a nyilvánosság felé. Az avas allatt még mindig vannak pincék amik bedölhetnek, de miért??
Jó lenne válaszokat kapni és nem csak találgatni.
 
Tisztelettel: Egy miskolci lakos

 
földrengés Miskolc, Mátyás király utcán is 22:29kor.
 fenyves cica


T. Szerkesztőség!

Sajósenyén is észleltük 22.29-kor a rengést. A szekrényajtók megmozdultak, a vitrinben a tárgyak összekoccantak, valamint egy lökést lehetett érezni.Tisztelt Szerkesztő!

Én Hejőcsabán éreztem erős földrengést, majd később utórengést. Alattam megmozdult az egész ház. Valóban rövid ideig tartott, ütés szerű volt. Mivel én még nem tapasztaltam ilyet, utána néztem és érdekes dolgot találtam a www.földrenges.hu oldalon. Érdemes megnézni, ajánlom mindenkinek. A bejövő oldalon a “régi oldal” linkjére kattintva, azon belül a “mérőállomások” ikonra, és a két közeli állomás adatait fürkésszük!

SzücsiÜdv!
Tisztelt Cím !

Nem csak a Győri kapuban Szirmán lehetett érezni a  földrengést, hanem a belvárosban a
Népkert mellett is.
Szerintem ez jóval erősebb volt  mint amit korábban éreztünk, szinte remegett a ház, a
berendezések.

Üdvözlettel Walt


Tisztelt szerkesztőség!
 
Felsőzsolcán december 14-én este 22.30-kor éreztük a földrengést! Robbanásszerű lökés majd a ház elindult oda-vissza! Körülbelül 10 másodpercig tartott, az ijedelmen  kívül nincs baj! csak ne legyen több mert nekünk már kijárt az idén…

Én itt Bükkszentlászlón csak rövid ideig tartó rázkódást észleltem, mintha valaki igen erősen dübögöve jönne föl a lépcsőn. Néhány fiók kinyílt. A földszinten nem észleltek semmit (én az emeleten tartózkodtam). Az észlelés ideje kb. 22:20.
D.

 
Tisztelt Boon!
22:30-kor lehetett érezni egy tompa, de mégis erős rengést, ami Miskolc belvárosában volt, a Szeles utcában. Nem volt olyan erős, hogy leessen bármi is a polcról,de jól lehetett érezni.


Kedves Szerkesztőség!
 
Mintha egy észak-nyugatró dél-keletre tartó lökést éreztem volna. A rezgés korábban érkezett, ez az apró tárgyakat rezegtette meg, az épületeket mozgató hullám tizedmásodpercnek tűnő késéssel.   
Először a hangot hallottam, és utána lehet érezni a hullámot. Harmadikon minden mozgott. Nemcsak az apró tárgyak zörögtek, hanem az ajtó, szekrények valósággal billegtek.
A múltkorit hangosabbnak hallottam, dupla is volt. Ez viszont jobban mozgatott.
Mindezek ellenére kívánok mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát!
Ernő

Én Hejőcsabán élek,és itt is erősen lehetett észlelni a földrengést,mozgott az ágy alattam!
Üdvözlettel,Eszter

Földrengést észleltem,Miskolcon a Mátyás király utcán 2010.12.14-én 22:29kor

A Vörösmarty n a nyolcadikon igen erősen érezni lehetett,mindjárt felkeltem az ágyból.

Ongán és Felsőzsolcán is lehetett érezni a földrengést!!
T. Szerkesztőség!
Nyéken is lehetett érezni a fölrengést.

Jő estét!

Avas – Sályi utca, fél 11 h körül. Szokatlan morajlás közepette egyszerűen megremegett a föld a betonmonstrum (4 emeletes,) alatt. Sosem hallottam és nem éreztem még ilyet.
Pár perccel később sajóládi ismerősöktől is hasonló jelzés jött msn-en.
SzE.


Sziasztok!   Én a Györi kapuban lakom és éreztem a rengést.Az ágy rendesen mozgott alattam,a szekrénysor recsegett-ropogott.Én nem észleltem az agusztusi rengést,de ez félelmetes volt.Még a 2éves kisfiam is felébredt a rengésre.Hát ennyi!Sziasztok!

Nagyon durva volt a földrengés, én még sosem éreztem ilyet…
Beleremegett a Győri kapuban az egész ház (4emeletes panel).
A szobában a szekrény és az ágy is megmozdult!
2-3 másodpercig tartott!

A belvárosban is többen észleltünk egy kicsi rengést.Inkább az épület roppanó hangja volt furcsa.
Kár nem keletkezett.

Mi is éreztük az Avason a Szentgyörgy úton a 8. emeleten 22.30 körül a földrengést. A poharak megcsörrentek a szekrényben. Elég félelmetes volt. Márk


Tisztelt Szerkeszőség!

A Dél Kiliánban is lehett érezni földmozgást 1 másodpercre, az ágy és az aztal mozdult meg. 2010.12.04. 22:28 körül.


Üdvözlöm a kedves szerkesztőket!

Én a Miskolcról írok a III-as ütem a Jósika útról…, itt mozgott a csillár, a konyhába megcsörrentek a tányérok. Anyám azt érezte, hogy megszédült volna, közbe rájött, hogy nem szédült meg döbbenetes!


Tisztelt Szerkesztőség!

 
Mályiban is lehetett érezni, kb.~ 22.30-kor.
 
Üdv.

 
T Szerkesztőség,
 
Hejőcsabán is 22.29.-kor elég durván érezhető volt. Erősebbnek tünt, mint korábban.
 
üdv,
 
K.J.

Jóestét én Felsőzsolca térségében érzetem, Ongáról ismerősöm jelezte hogy érezhető erejű földrengés volt! 

T. Szerkesztőség!

22.29-kor a Bulgárföldön is rengett alattunk az ágy. Az MTA szeizmológiai intézete telefonon megerősítette: 2,9-es erősségú földrengés volt.

Üdv,
Miskolc, Petnehazy Dávid utcán is érezni lehetett, erősödő morajlás, majd egy lökés, összeütődtek a szekrény tetején az üvegek és ágyban fekve is éreztem, mintha valami nekiütközött volna a falnak aztán vége. A hideg futkos a hátamon..

Földrengés volt most Tapolcán 22h28perckor, majd utána 5 perc múlva utórezgés volt.

 Feith Károly


Tisztelt boon szerkesztőség!

Az egyetemvárosban is lehetett érezni, és a facebookon is rengetegen reagáltak, hogy érezték. Számítógép előtt ültem, és olyasmi volt mint mikor rugdossák a székemet hátulról. Először azt hittem, szomszédban pakolásznak valamit, de rövid időn belül rájöttem, hogy ez bizony egy földrengés volt, körülbelül 2,1 – 2,2es richter skála szerinti erősségű lehetett.

Üdvözlettel,
Peetyou

Tisztelt Boon!
Miskolc Kilián Iván u. 4emeleten ágy remegés és ablak rezgés! Hangja is volt azért szépen!
További szép estét!;)
Majszi

Üdv!
A belvárosban is lehetett érezni 22:29-kor egy földmozgást. Mondjuk itt az elmúlt hónap 4.-én többször lehetett érezni ettől sokkal nagyobb mozgást akkor másodpercekig mozogtak a bútorok. Ez most csak egyetlen mozgás volt, mintha egy több tonnás valamit leejtettek volna mellettünk.

T. Szerkesztőség!

 
Görömbölyön is lehetett érezni 22:30 körül a rengést, ami inkább “csak” egy mozdulás volt, mintha oldalba rúgták volna a házat. A bútorok megrezzentek és a szék is érezhetően megmozdult alattam.
 
Üdv.
H.P.

Tisztelt Szerkesztőség!

Miskolcon a Jókai lakótelepen egy panelház 5. emeletén is lehetett
érezni a földrengést 22:29 és 22:30 között kb. 2-3 másodpercig.
Beleremegett a szekrénysor, hallani lehetett a mély morajlást,
valamint olyan érzése volt az embernek mint aki alatt végigment egy
hullám. Lehet, hogy csak érzéki csalódás, de észak felől jött a
hullám.

Cs.B.


Tisztelt Szerkesztőség!
Én is észleltem a földrengést és halk morajlást is hallottam, össze is szaladt a család, apraja nagyja. A kutyánk is ugatott rendesen.
Üdvözlettel:

Hurai Ági

Komlóstetőn is érezni lehetett, a kanapé megmozdult alattam.

Tisztelt Szerkesztőség!

Földrengést jelentenék be Sajókeresztúrból, 2010.12.14.-én 22 óra 30 perckor. Egy lökés volt, utána csend.
Csaba

Fél 11-kor én is éreztem az Avason a negyedik emeleten. Király volt, várom a többit. 🙂

Tisztelt Szerkesztőség!

Itt a Gömöri pályaudvarnál, az Eperjesi és a Szeles u. kereszteződésében nagyon lehetett érezni.

Cziczer Adrienne Lydia


A Győri kapuban, én is észleltem a rengést, egy hirtelen lökés volt a
talpam alatt!

B.J.


Tisztelt szerkesztőség!

Azért írok mert jelezni szeretném,hogy itt Borsod – Abaúj – Zemplén megyében , Miskolctól 15 km-re lévő kistérségi településünkön , Kistokajban 22:45 idejében erős földrengés rázta meg a házat. Utána érdeklődtem és több ismerőstől kaptam visszajelzést,hogy érezték itt a településen belül.
Dörrenés volt,és egy nagy rengés rázta meg az egész házat.


2010. december .14-én este 22:30-kor földrengés volt Ónodban. Meg mozdultak a bútorok!Kíváncsi lennék, hogy hol volt az epicentrum?

Sziasztok!

Jelentenék egy földrengést Sajókeresztúrból. 22:32-kor történt, csak egy “hirtelen” mozdulat volt!
Csaba

Görömbölyön földrengés ismét? 22 ora 27-kor?

Miskolc Martinkertvaros, nagyon durvann lehetett erezni!!!!!!! mozgott a szoba s rendesen
az asztalomon a monitor és a virág rendesen rázkodott es a szek is alattam!!!

T. Szerkesztőség!

Kistokajban ma (2010.12.14) 22.29-kor enyhe földrengés volt érzékelhető. Szinte érezhető volt – de leht, hogy csak érzéki csalódás – ahogy észak, északkeleti irányban lehetett az epicentruma. A háza enyhén megremegett és a vitrines szekrények üvegei megremegtek.

Z. I.
Kistokaj


Földrengést észleltem Miskolcon a Róna utcán! Ismerősöm szintén az Avason. 22:29


Tisztelt Boon Szerkesztőség!

…rövid leszek..

2010. dec. 14-én, 22:29 perckor (érzésem szerint) a Richter-skála szerinti kb. 2-es erősségű földrengést észleltem Miskolc-Szirmán!

Az észlelés hasonló volt a 2010. aug. 19-i rengéshez, viszont ez csak 2mp-ig tartott, és szerintem valamivel gyengébb is volt.

Bejegyzések a Twitteren >>>


Korábbi cikkeink:Miskolc.
BOON.HU


hirdetés