Megszállták a rendőrök a hejőkeresztúri általános iskolát

Megszállták a rendőrök a hejőkeresztúri általános iskolát
Megszállták a rendőrök a hejőkeresztúri általános iskolát - © Fotó: police.hu
Hejőkeresztúr – A rendőrség munkatársai tartottak nyílt napot a helyi általános iskola diákjainak, ahol az ügyességi és elméleti feladatokon túl a bűnmegelőzésé volt a főszerep.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság és a roma kisebbségi önkormányzatok közötti együttműködés keretében tartottak rendőrségi nyílt napot a hejőkeresztúri IV. Béla Általános Iskolában október 11-én.

A rendezvényen résztvevők egyénileg és csapatban is összehasonlíthatták tudásukat a KRESZ-, valamint kerékpáros ügyességi versenyeken. A rendőrség munkatársai bemutatták a gyerekeknek bűnügyi technikai eszközeiket, rendszeresített felszerelésüket és a rendőrkutyákat is.

A diákoknak dr. Kalapos István rendőr ezredes, a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság vezetője tartott prevenciós előadást, melynek témája a baleset-megelőzés, a bűnmegelőzés és a 112- es segélyhívó helyes használata volt. Németh Viktor tűzoltó őrnagy (Tiszaújvárosi Hivatásos Tűzoltó parancsnokság) a lakástüzek megelőzéséről tartott tájékoztatót.

A rendezvényen a sport sem maradhatott el, hiszen a rendőrkapitányság és a roma kisebbségi önkormányzat csapatai is összemérhették tudásukat a futballpályán.

ÉMLakóhelyem.
BOON.HU


hirdetés