Megható videóban üzennek lengyel testvéreink október 23-a alkalmából

Megható videóban üzennek lengyel testvéreink október 23-a alkalmából
© Forrás: YouTube
Budapest – Zbigniew Herbert A magyaroknak című versét szavalták el lengyelek, magyarul.


Lengyel fiatalok és idősek vegyesen szerepelnek abban a videóban, melyben magyarul szavalnak 1956 eseményeire emlékezvén. A magyarországi forradalom és szabadságharc a lengyel tüntetésekkel szolidaritást vállaló megmozdulásokkal kezdődött.

Forrás: YouTube/Olga


Katonai tiszteletadással felvonják Magyarország nemzeti lobogóját a Kossuth Lajos téren az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének 62. évfordulóján.
Budapest - Országszerte 595 rendezvényt tartanak az október 23-ai nemzeti ünnep alkalmából. A nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős Operatív Törzs reggel fél 8-kor megkezdte munkáját. Délelőtt 9 órakor az ünnepélyes zászlófelvonással kezdődtek meg az 1956-os forradalom és szabadságha...
Kövér László
Budapest - A feladatunk az, hogy azokat az – alaptörvényben is összefoglalt – értékeket tegyük minél szélesebb körben vonzóvá, amelyek Magyarországot, a magyar nemzetet megtartották, gyarapították az elmúlt több mint ezer évben – nyilatkozta a Magyar Időknek az Orszá­ggyűlés elnöke. Kövér László ünn...Lakóhelyem.
BOON.HU


hirdetés