Jól haladnak a munkálatok Sajópüspökiben

Jól halad a munka a Sajó-hídon
Jól halad a munka a Sajó-hídon - © Fotó: Marosréti Ervin
Sajópüspöki – Továbbra is a hónapokkal ezelőtt telepített pontonhídon halad a közlekedés Sajópüspökiben, ahol új híd épül a Sajón.

A kedvező időjárásnak köszönhetően a kivitelező cég jól halad a munkával, könnyen elképzelhető, hogy akár még ebben az évben átadják az új átkelőt, amely bruttó 650 millió forintba kerül. Addig azonban az autósoktól továbbra is türelmet kérnek, hiszen a forgalmat jelzőlámpa irányítja, a várakozás esetenként meghaladhatja a negyed órát is.

ÉM


Jól haladnak a munkálatok
Sajópüspöki - A kedvező időjárás segíti a kivitelező munkáját Sajópüspökiben. Már hónapok óta tart az új Sajó-híd építése, amely az ütemtervnek megfelelően halad, az állam a felszerkezet cseréjét nagyságrendileg nettó 560 millió forinttal támogatja. Fontos szakasz A kivitelező előbb egy pontonh...

Folyamatban a munkálatok
Sajópüspöki - Az elmúlt hónapokban telepített pontonhídra terelik a forgalmat Sajópüspöki határában. A Sajó fölött ugyanis egy közel hétszázmillió forintos beruházás folyik, új átkelőhely épül, amelyet nagyságrendileg hétszázmillió forintból valósítanak meg. A kivitelező az autósok türelmét kéri,...Lakóhelyem.
BOON.HU


hirdetés