Érdemes rápörögni a következő nagy bulikra Miskolcon

Akt.:
Érdemes rápörögni a következő nagy bulikra Miskolcon
Miskolc – Kíváncsi vagy, milyen bulikkal és koncertekkel várnak az elkövetkező időszakban Miskolcon és régiónkban? Íme néhány remek program a következő néhány napra, amelyekből a zenei partik, koncertek sem maradhatnak ki…

Október 11., csütörtök

22.00 Mulatós Egyetemi Házibuli Party a Rockwell Klubban

Rezidens: Mártonboy

„Miskolc egyik új generációs DJ-je vagyok, a Mályi beach és a Rockwell rezidense. Látogass el hozzám és én elhozom a legszínesebb éjszakád…” – írja Facebook-oldalán Mártonboy.


Október 12., péntek

22.00 Video Disco a miskolci Helynekemben

Szombaton munkanap, de mi a szokott lendülettel várunk titeket pénteken


Október 13., szombat

20.00 Vamos Latin & Dance a miskolci Collins Clubban

Fergeteges hétvégi őrülettel és ingyenes belépéssel vár mindenkit a Collins Club. Igazi latin- és dance-slágerek fognak szólni Dj Atti tolmácsolásában

21.00 Echonald lemezbemutató a miskolci Corner Stage-ben

A 2006-ban alakult Echonald zenekar a szimfonikus-neoklasszikus-modern metál műfajt képviseli hazánkban. Ez a műfajbeli fúzió lehetővé teszi, hogy egyéni, színes és változatos produkciót nyújtsanak a koncertjeik alkalmával. A zenekar 9 kiadvánnyal rendelkezik, de az első sikert a 2014-ben megjelenő Még lélegzem című lemezük hozta, amellyel több sikeres fellépést tudhattak maguk mögött. Következő évben jelent meg a zenekar Tükörkép nevet viselő 2. nagylemeze. A névadó dal bejárta a világot, több európai lemezbolt polcán is megtalálható volt a 2015-ös Rock4All válogatás lemeznek köszönhetően. Ezáltal nagyobb lehetőségekhez jutott a zenekar, így egyre több helyen volt lehetőségük fellépni, többek között például a Syma Csarnok nagyszínpadán és a szerencsi Csokoládé Fesztiválon is, melynek évek óta visszatérő vendégei.

22.00 Nextapes a miskolci Helynekemben

Line up: Sikztah, Dave Wincent, Zemar Kambas, Shywer, Supaplex­audio


Október 19., péntek

21.00 Pál Utcai Fiúk-koncert a miskolci Helynekemben

Vendég az Einstand. Kapu­nyitás: 20.00

A Pál Utcai Fiúk 1983 nyarán, Szigetszentmiklóson alakult barátokból, iskolatársakból, és már azon a nyáron megtartották az első koncertjüket, a helyi moziban, ami olyan jól sikerült, hogy úgy döntöttek, tovább folytatják együtt. Hamar kialakult az első stabil felállás: Leskovics Gábor – ének, gitár, Turjánszki György – basszusgitár, Zelenák Tibor – dob, Bárány Tamás – gitár, akit hamarosan Papp Ernő vált fel és csatlakozik Potondi Anikó – ének és Eőry Tamás – szaxofon. A legfontosabb dalokat 1985-ben, kezdetleges körülmények között rögzítik maguknak.

Az új album, Ha jön az élet címmel, 2000-ben jelent meg 14 dallal, amelyben a régi PUF stílus ötvöződik új zenei motívumokkal. Az egykori bulizenekar ezzel a részbeni megújulással zeneileg és stílusában vált egyszerre éretté és kiforrottá. A tagcserék is abbamaradnak a Turjánszki György helyett érkező Varga Laca beszállásával. Egyre többet kísérleteznek a hangzásokkal, a koncertekre többször vendégzenészeket hívnak, és az egyik ilyen vendég Szűcs Qka Krisztián állandó vendégnek marad meg, aki trombitával, kürttel és billentyűs hangszerekkel is segíti a zenekart. Ebben a felállásban jelenik meg 2008-ban a Legelő című album, aminek a dalai nagyon gyorsan bekerülnek a koncertek repertoárjába a régi dalok mellé. Az idén 35 éves zenekar elmúlt évei főleg koncertezéssel teltek, de persze a dalírás sem maradt abba, sorra születnek a dalok, így készülve fel a következő albumra.

22.00 Groovehouse-koncert a miskolci Collins Clubban

Éljük át együtt újra, amit tavasszal. Testközelből láthatjátok az ország egyik legsikeresebb együttesét. Line up: Dj Atti

A Groovehouse magyar pop rock együttes, célcsoportjuk a tinédzserektől az idősebb korosztályig terjed. Legsikeresebb daluk a Hajnal, mely megjelenéséig minden korábbi rádiós játszási rekordot megdönt. Nevükhöz fűződnek a következő nagy slágerek is: Hol vagy nagy szerelem, Vándor, Ha újra látom, Ébredj mellettem, Szívvel-lélekkel, Tűz és víz, Legyen ez egy őrült vágy. 2011 februárjában a közönség legnagyobb megdöbbenésére Judy bejelentette, hogy kiszáll a Groovehouse-ból és szólóban folytatja tovább. Döntését az évek során felmerült és meg nem beszélt konfliktusokkal magyarázza. Szólókarrierről azonban nem igazán beszélhetünk, ugyanis ez év áprilisában alighogy elkészült egy szóló dal és klip Soha nem késő címmel, szinte ezzel egy időben kiderült: Judy gyermeket vár. S bár fellépéseket továbbra is vállal, érthető módon nem a karrierjére összpontosít. Judy magánéletének csúcspontjaként 2011. december 29-én megszületik Maja nevű kislánya. A következő másfél év alatt a két zenész egyáltalán nem tartja a kapcsolatot, de egykori menedzserük, Bognár Tibor a Judyval való minden egyes beszélgetésüket azzal zárja, hogy gondolkozzon el a zenekar újraélesztésén. 2017-ben bejelentették, hogy közel 10 év után új albummal jelentkeznek. A lemez előfutáraként 2017 novemberében megjelent az Élj című daluk. Végül 2017 decemberében megjelent a hatodik stúdióalbumuk, ami a Groovehouse 6 címet kapta.

ÉMLakóhelyem.
BOON.HU


hirdetés