Lakóház égett Hejőszalontán

Lakóház égett Hejőszalontán
© Illusztráció - ecolounge.hu
Hejőszalonta – Családi ház tetőszerkezete és egy melléképület égett Hejőszalontán, a Kossuth Lajos utcában november 27-én éjszaka.

A tiszaújvárosi és a mezőcsáti hivatásos tűzoltók kiérkezésekor a lakóházhoz épített melléképület teljes terjedelmében égett és a főépület tetőszerkezete is lángokban állt.

Az egységek három vízsugárral és kéziszerszámokkal elfojtották a tüzet, az eset során nem sérült meg senki. A tűz miatt az ingatlan lakhatatlanná vált, a lakók elhelyezésében rokonaik nyújtottak segítséget.

Jelentősebb esemény nem történt megyénkben, erről a mentőszolgálat tájékoztatta portálunkat.

– ÉM –


Miskolc - Amfetamint és marihuánát rejtett a megállított autó tartalék abroncsa. A Miskolci Járásbíróság december 27-ig előzetes letartóztatásba helyezte azt férfit, aki a gyanúsítás szerint egy társával november 25-én az M30-as autópálya miskolci kivezetőjénél lévő felüljárón kábítószernek minős...

Anyagi káros közlekedési baleset történt vasárnap délután a felsőzsolcai körforgalomnál.
Felsőzsolca, Miskolc - Anyagi káros közlekedési baleset történt vasárnap délután a felsőzsolcai körforgalomnál. Egy Peugeot 206-os haladt a körforgalmat kikerülő alsó úton Miskolc felé, amikor a vizes úton megcsúszott az erős jobbos kanyarban, és kétszer is a szalagkorlátnak csapódva landolt az ú...