Lakatos Miklós: „Nincs mitől félnem, bizonyítékaim vannak…”

Akt.:
Lakatos Miklós
Lakatos Miklós - © Forrás: YouTube
Miskolc, Nyíregyháza – A „botrányvideóban” szereplő nyíregyházi vállalkozó szerint az igazság győzni fog.

A „botrányvideóban” szereplő nyíregyházi vállalkozó telefonon nyilatkozott az Észak-Magyarországnak:

– Az égvilágon semmiféle félnivalóm sincs, amit a videóban elmondtam, szóról szóra igaz, és bizonyítékaim is vannak erre, amiket az ügyvédemnél helyeztem el letétbe – mondta Lakatos Miklós.

Amikor a bizonyítékokat firtattuk, azt mondta, „az igazságszolgáltatás megfelelő fórumán elő fogom tárni azokat”. „A XXI. században élünk, demokráciában, ahol az igazságnak ki kell derülnie és győznie” – tette hozzá. Mint elmondta, neki most nincs mit hozzátenni a videón elhangzottakhoz, várja a folytatást. Amikor további szándékai felől érdeklődtünk, annyit mondott, hogy kedden találkozik az ügyvédjével, hogy megbeszéljék a további teendőket. Mint elmondta, polgári peren gondolkodik, de hogy mi lesz a pontos tartalma, azt még meg kell beszélnie az ügyvéddel.

Lakatos Miklósnak jeleztük, hogy Miskolc polgármestere rágalomnak nevezte az állításokat és megteszi a szükséges jogi lépéseket. A vállalkozó annyit mondott, hogy nagyon várja már, mert így kiderülhet végre az igazság.

Megkérdeztük azt is, hogy miért várt mostanáig a nyilvánosságra hozatallal? Lakatos Miklós annyit mondott: eddig más fórumokon igyekezett elérni igazát.

– Szaniszló Bálint –Kapcsolódó cikkek:

Pásztor Albert a „botrányvideóról”: „Szemét dolog a politika…”

Miskolc – Pásztor Albert, Miskolc korábbi rendőrkapitánya a 2014-es önkormányzati választásokon a baloldali ellenzék polgármesterjelöltje volt.

A “legnagyobb magyar feljelentő” is beszállt a “botrányvideó” ügyébe

Miskolc, Budapest – Tényi István szerint a rendőrségnek meg kell vizsgálni az állítások igazságtartalmát és büntetni a hamis tanúzást.

Kriza Ákos rágalomnak nevezte a “botrányvideó” állításait

Miskolc – Bírósághoz fordul az alaptalan vádaskodások miatt Miskolc polgármestere.

Botrányvideó a miskolci önkormányzati választások kapcsán

Miskolc – Nyilvánosságra került az N1TV videója a neten széles körben, amelyen Lakatos Miklós nyíregyházi vállalkozó részletesen beszámol róla, hogyan vett részt a Fidesz miskolci önkormányzati kampányában.

hirdetés
hirdet�s