Friss hírek

2007.12.26. 11:41

Halálos lakástűz és súlyos baleset Szentendrén

<p>Egy ember meghalt, egy másikat pedig füstmérgezéssel szállítottak kórházba szerdán délelőtt egy szentendrei családi házból. Benke Donát, a Szentendrei Tűzoltóság szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a kétszintes családi háznak egy 25 négyzetméteres szobájában, a kandalló mellett keletkezett a tűz. A tűzoltók a füstben egy 40 éves, mozgássérült férfit találtak, akin már nem tudtak segíteni. A sérültről egyelőre nincs információ, csupán annyit tudni, hogy füstmérgezéssel kórházba vitték.</p>

Benke Donát, a Független Hírügynökség kérdésére elmondta, hogy hajnalban Szentendrén egy közlekedési baleset is történt, melyben két szolgálaton kívüli polgárőr sérült meg. Az autót vezető 23 férfi súlyos, 20 éves barátja életveszélyes állapotban került kórházba. A tűzoltók a sérülteket 40 perc alatt tudták kiszabadítani a roncsból: az autó egy fának csapódott, amely rádőlt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!