Lakástrend és Design Kiállítás

Lakástrend és Design Kiállítás
Lakástrend és Design Kiállítás
Budapest – Tizedik alkalommal rendezik meg a Műcsarnokban csütörtöktől szombat éjfélig a Lakástrend és Design Kiállítást. A rendezvény idei újdonsága, hogy a kiállítótér kibővült egy külső pavilonnal is, ahol a fiatal magyar designerek munkái láthatók.

A négy nap során neves nemzetközi bútortervezők és iparművészek munkáit nézhetik végig a látogatók. Olyan különleges tervezésű bútorokat, belsőépítészeti megoldásokat láthat a közönség, melyek a nemzetközi lakberendezés új trendjeit vonultatják fel.

A nemzetközi kitekintés mellett a szervezők a fiatal magyar designerek számára is bemutatkozási lehetőséget biztosítanak. Idén egy önálló helyszínen, a Műcsarnok mellett felépített pavilonban látható a “madeinhungary” tárlat.

A tizedik Lakástrend kiállítás másik újdonsága a Design Focus (DeFo), mely a kortárs design fogalmának értelmezésére tesz kísérletet előadások és performanszok segítségével.

A hivatalos honlap:
http://www.lakastrend.hu/lakastrend2007/
A Lakástrend és Design Kiállítás 10-és 19 óra között látogatható. Szombaton azonban éjfélig várják a modern lakáskultúra iránt érdeklődőket a Műcsarnokban.

Kapcsolódó:

  • Motoart: az extrém lakberendezés csimborasszója